Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sírnom kell ha rájuk gondolok....

Sírnom kell ha rájuk gondolok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Majdnem minden napomat a volt szomszédainknál töltöttem születésem óta. Ők egy idős házaspár voltak de saját unokájukként tekintettek rám. 8 éves koromban elköltöztünk és még akkor is jártam hozzájuk hétvégente, ott is aludtam de sajnos elkezdtem egyre ritkábban járni. Idő közben meghalt a bácsi. Utána még jártam egy ideig, majd évekig nem, aztán megint elkezdtem járni és hónapokat kihagytam, nem is szóltak, hogy a néni kórházba került csak arról értesítettek, hogy meghalt. Ez évekkel ezelőtt történt. Amikor még kicsi voltam sokat beszéltünk az esküvőmről és azt mondta a néni, hogy ott lesz ő is és ő fog főzni (szakács volt fiatalkorában). Halála előtt már "elment az esze", nem tudta, hogy miket beszél de még a halálos ágyán is engem és az esküvőmet emlegette! Ezt a gyerekei mondták. Amikor ők meghaltak azt hiszem éreztem. Nem konkrétan azt, csak furcsa érzésem volt amit nem tudtam hova tenni. Most közeleg az esküvőm napja, már van időpontunk és ha eszembe jut csak sírok és sírok. Félek, hogy majd akkor is sírni fogok és nem fogom tudni abbahagyni mert így is nehezen megy, akkor meg majd alapból el fogok érzékenyülni szerintem. Szerintetek mit tegyek? :(
2017. jan. 11. 19:09
 1/3 anonim válasza:
kedves kérdező annyira szeretted őket mint a családtagjaidat én így érzem , és nem bírod fel dolgozni hogy elmentek , fontosak voltak számodra :) meg lelkis is vagyok szerintem ami nem rossz dolog , hát ezeket a mondatokat nem is fogod tőlük el felejteni sosem , amúgy fiú vagy , vagy lány ?
2017. jan. 11. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Engedd el őket.

Mindenki számára jobb lesz.

2017. jan. 12. 00:46
 3/3 anonim válasza:

A válasz nagyon egyszerű:

SÍRJ! Amennyit csak bírsz. Ha nem teszed náluk ragadsz egész életedre és a keserűség ott fog dolgozni a felszín alatt míg meg nem betegít.

Tehát sírj amíg el nem múlik a késztetése!

2017. jan. 12. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!