Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek van igaza, a szüleimnek...

Kinek van igaza, a szüleimnek vagy nekem?

Figyelt kérdés

33 éves nő vagyok, és a következőről kérnék véleményeket:

Rosszul esik, ahogy a szüleim viselkednek velem.

Mi kb. 200 km-re élünk tőlük, albérletben lakunk a férjemmel, és nincs autónk sem. A szüleim nagyon jó körülmények között élnek, gazdagok, természetesen autójuk is van. Kivétel nélkül mindig mi megyünk hozzájuk. Amióta elköltöztem otthonról (kb. 15 éve, először Pesten laktam sokáig, utána vidéken) talán egyszer jöttek el meglátogatni, de akkor is csak azért, mert volt arrafelé valami elintéznivalójuk. És akkor is csak azt hallgattam az apámtól, hogy miért lakok ilyen putri környéken, hogy lehet ilyen helyen lakni. (Semmi gond nem volt azzal a hellyel, ahol laktam, csak utána továbbmentünk egy olyan kerületbe kocsival, ami tényleg gáz volt, de én ott sosem jártam, nem értettem, hogy min van kiakadva.)

Szóval mindig elvárják, hogy mi bumlizzunk 200 km-t, pedig a tömegközlekedés nagyon gázos, nagyon nehéz cipelni a cuccokat, örökké elkapok a vonaton valami betegséget, és mivel amúgy sem vagyok túl egészséges fajta, engem nagyon megviselnek ezek az utazások, egyre jobban. Nekik csak be kéne ülniük a kocsijukba, de nem hajlandóak rá. Mindig arra hivatkoznak, hogy nem érzik jól magukat, de hát 15 éven át sosem tudtak meglátogatni, akkor sem, amikor nem volt semmi bajuk. Egy csomószor kellett költöznöm is, legalább 20 helyen laktam már, és mindig nekem kellett kézben cipelnem a cuccokat, BKV-val egyik helyről a másikra.

Tömegközlekedéssel ők nem jönnek, szó sem lehet olyasmiről, hogy az apám felszálljon egy buszra (hogy ne neki kelljen vezetnie, ha annyira megerőltető) szerintem még soha életében nem ült tömegközlekedésen. De az autóba sem ülnek bele, mert rosszul vannak, megerőltető nekik. De közben otthon pl. betonoznak, meg ilyesmi munkákat el tudnak végezni, az nem megerőltető, de meglátogatni az egyetlen gyereküket, az igen.

Szerintetek én vagyok túl érzékeny, kapjam be, hisztis p....csa vagyok, örüljek hogy vannak szüleim, vagy nekem is lehet vmi igazam?

(Tudom, hogy lúzerek vagyunk, amiért nincs autónk, de rajta vagyunk az ügyön, most akarunk venni.)

2017. júl. 9. 18:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na a megteremtésről csak annyit, hogy a szüleimnek minden a fenekük alá lett tolva: több ingatlan, autó, stb.

Én amit elértem - bármilyen kevés - azt a magam erejéből értem el.

Eddig nem is tudtam, hogy jellemhiba az, hogy többször költöztem...úristen, milyen agybeteg idióta barmok vannak. Te barátom, sürgősen kezeltesd magad, bár szerintem a helyzeted reménytelen!

Ezt most komolyan kérdezted, hogy kinek van igaza...?

Nem vaze, biztos a szüleid a lúzerek, mert mindent megteremtettek..., te pedig a példás nő aki az életét azzal tölti, hogy folyton költözik.

Komolyan mondom, hogy ez a mentalitás viszi nyomorba a fél országot.

2017. júl. 9. 19:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Na, elküldte ez a szar úgy, hogy a fele szöveget nem töröltem ki, felhúzott ez az elmebeteg.
2017. júl. 9. 19:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Persze, ha nekem is a seggem alá lenne rakva egy nagy családi ház a város legjobb környékén, akkor nem kéne költözni jobbra-balra!

De hát én már csak ilyen jellemhibás szar vagyok, a szüleim meg a szentek! Na ezért tart itt ez a rohadt világ...

2017. júl. 9. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Időpont ma 18:40

DRága! Tudom mi az idézőjel fogalma. De nem ártott volna odaírni, hogy

-első válaszadónak

- ma 18.15-nek

Azzal, hogy idézőjelbe tetted, még nem lehet tudni kinek szólt a mondandód. Legközelebb használd érthetőbben az idézőjelet.

2017. júl. 9. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:
11%

" " gondolom, körülményes az utazás, ugyanakkor minden kajával készülnek nektek, "

Erre a feltevésre válaszolj, légyszi, kíváncsi vagyok, hogy így van-e. Bár azért az nem egy nagy boldogság, ha 10 kiló kajával kell 200 km-t tömegközlekedni, sztem nem ér ennyit a kajacsomagolás. "

Az idézet utáni szöveg a kérdezőnek szólt. Teccik érteni? :P

De hagyjuk, ne offoljuk szét, jó?

2017. júl. 9. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
26%

Ha már 20 helyen laktál, akkor kb. fél évente költözöl?

Lehet, hogy a szüleid szégyellik, hogy kétszer nem lehet ugyanoda menni, mert már megint máshol laksz?

Lehet, hogy inkább befogják a szemüket és ha nem látják hogy élsz, akkor nem fáj nekik.

Bár nem ez volt a kérdés, de miért autó kell, mért nem lakás?

2017. júl. 10. 08:25
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Komolyan az 50 eves szulo mar "oreg" es inkabb nyugalomra vagyik??? Ne mar! 45 vagyok es allandoan jovunk megyunk utazunk el nem tudom kepzelni hogy ilyen retardalt szulo legyek mint a Kerdezoe.

De egesz egyszeru, nem kell menni es kesz! Miert nem tudsz nemet mondani?

2017. júl. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!