Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a családom...

Mit tegyek, ha a családom rasszista és homofób?

Figyelt kérdés

Az a gáz, hogy ők ezt nem látják. N.égereznek, és mikor azt mondom, hogy ezt nem kéne, felháborodnak hogy fogjam be, mert ez a nevük.

Azt mondják, a feketék mocskosak és büdösek.

Annak ellenére, hogy tudják, meleg vagyok, b..uziznak másokat. Mikor azt mondom, hogy ne mondja ezt, mert sértő, levagyok kiabálva megint csak. A melegek ne vállaljanak gyereket mert az is b..uzi lesz, ne legyen esküvőjük, mert az milyen már, stb:.

Már egy ideje nem is szólok nekik, ha b..uziznak és rasszista dolgokkal viccelnek, (nem csak feketékkel) mert nem bírják felfogni, hogy ez másoknak rosszul esik. Tulajdonképpen mindenkibe belerúgnak, aki egy kicsit is más, legyen szó bőrszínről, vallásról, nemi identitásról.

2017. júl. 8. 21:43
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
0%

Én Rasszista vagyok és erősen homofób

Én Hungarista vagyok

2018. okt. 21. 22:54
 42/42 anonim ***** válasza:

"Én Rasszista vagyok és erősen homofób

Én Hungarista vagyok"

Hungarista? Olyan eszme sosem létezett, a hungaristák a náci megszállókkal szövetkezve hazaárulók voltak. Rasszista és homofób vagy, magyarul ostoba.

2018. okt. 22. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!