Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a családom...

Mit tegyek, ha a családom rasszista és homofób?

Figyelt kérdés

Az a gáz, hogy ők ezt nem látják. N.égereznek, és mikor azt mondom, hogy ezt nem kéne, felháborodnak hogy fogjam be, mert ez a nevük.

Azt mondják, a feketék mocskosak és büdösek.

Annak ellenére, hogy tudják, meleg vagyok, b..uziznak másokat. Mikor azt mondom, hogy ne mondja ezt, mert sértő, levagyok kiabálva megint csak. A melegek ne vállaljanak gyereket mert az is b..uzi lesz, ne legyen esküvőjük, mert az milyen már, stb:.

Már egy ideje nem is szólok nekik, ha b..uziznak és rasszista dolgokkal viccelnek, (nem csak feketékkel) mert nem bírják felfogni, hogy ez másoknak rosszul esik. Tulajdonképpen mindenkibe belerúgnak, aki egy kicsit is más, legyen szó bőrszínről, vallásról, nemi identitásról.

2017. júl. 8. 21:43
1 2 3 4 5
 21/42 Szolovjov ***** válasza:
13%
A szülőknek igazuk van! Próbálnak a helyes, normális, egészséges értékrendre nevelni. Minden szülőnek ilyennek kéne lennie, le a kalappal előttük!
2017. júl. 9. 10:27
 22/42 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudsz mit tenni sajnos..

Próbáld kerülni a társaságukat és ne avasd be őket olyanba,amibe tudod,hogy belekötnének.

Egyszer majd rájönnek, hogy a homofób és rasszista viselkedésükkel eltaszítottak maguk mellől.

Sok ilyen szülő van sajnos, fontosabb a gyűlölködésük, mint a saját gyerekük.

Én azt vallom,hogy szeretni kell a gyerekünket és elfogadni ,úgy ahogy van!!Ha a saját neméhez vonzódik,akkor úgy.Ha a feketékhez, akkor úgy. Attól még a mi gyerekünk marad és ugyanúgy szeretni kéne és elfogadni..

Tudok olyan homofób embert, aki teljesen megváltozott,amikor kiderült,hogy az ő gyereke meleg. Leküzdötte a régi stílusát és elfogadta a gyerekét úgy ahogy van. Nem törvényszerű,hogy ugyanúgy ostoba homofóbok maradnak.

Sajnálom,hogy ilyen családdal ver a sors.

2017. júl. 9. 10:36
 23/42 anonim ***** válasza:
87%

Szolovjov a nemi identitás miórta értékrend? Szeretem mikor a sok műveletlen hülye olyan szavakat használ, aminek nincs tisztában a jelentésével.

Meg gyűlölni valakit csak a származása miatt, pl amerikai, afrikai, az miért jó értékrend?

Hülye vagy?? Az hát.

2017. júl. 9. 13:00
 24/42 anonim ***** válasza:
94%

" Próbálnak a helyes, normális, egészséges értékrendre nevelni. Minden szülőnek ilyennek kéne lennie, le a kalappal előttük!"

Remélem neked sosem lesz gyereked!

2017. júl. 9. 21:04
 25/42 anonim ***** válasza:
13%

Drága kérdező!

Tanuld már meg(sok meleg is rosszul használja ezt a fogalmat)

a nemi identitás nem egyenlő a szexuális orientációval.

Szexuális orintáció=kihez vonzódunk

Nemi identitás=milyen neműnek érezzük magunkat belül.

Aki meleg,annak nincs baj a nemi identitásával,ugyanis attól,hogy meleg,még férfinek képzeli magát,csak a fiúkat szereti.

2017. júl. 9. 21:07
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem a felvonulók pedig magyargyűlölő heterofóbok"

Fejtd már ki mi köze a homoszexualitásnak a magyarsághoz te IQ nullás.

Nem tudom mi a nagyobb baj, hogy ennyire ostoba a fajtád vagy hogy ennyire hangos.

Senki nem árt azzal seniinek ha a saját nemét szeretni, ellenben a te kártékony unintelligens, agresszív fajtáddal aki sortüzet adna mindenkinek aki nem szimpatikus, vagy nem olyan mint ő.

2017. júl. 10. 11:33
 27/42 anonim ***** válasza:
71%

Én vállalom, hogy hülyefób vagyok, az olyanokat, mint a 21-es vagy a 24-es simán kidobnám, mint azt a bizonyos macskát.

A rokonságom is tele van velük, de szerencsére csak akkor látom őket, amikor akarom.

2017. júl. 10. 13:33
 28/42 A kérdező kommentje:
Sajnos még egy jó darabig velük fogom élni, ezért nehéz elkerülni őket. úgy tűnik, marad az egyik fülemen be, másikon ki "megoldás", meggyőzni úgy sem tudom őket. Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat :)
2017. júl. 10. 14:25
 29/42 anonim válasza:
100%
Ugyanez volt az én csaladommal is.. Én leultem megbeszeltem anyaval a dolgot mert apank elhagyott minket szoval anyaval meg tesommal elek... Mondtam h feltetel nelkul kell szeretni a gyereket es nem gyulolkodni a "fajtajaval" sok szerencsét
2017. júl. 10. 17:37
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
#18 vagyok. Miert pontoztatok le? Mi rosszat mondtam? ;)
2017. júl. 10. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!