Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az en elvarasaim lennenek...

Az en elvarasaim lennenek nagyok a szuleimmel szemben?

Figyelt kérdés

Nem akarok kovetelozni, semmi, nem errol van szo. Nem szoktam ilyesmikkel nekikallni, de par napja elgondolkoztam rajta,hogy hiaba lenne penzunk olyasmikre, amikre masoknak, soha nem koltjuk olyasmikre, amiket elvezhetnenk. Pl 10 evente 1x megyunk el kirandulni, semmilyen berletet(akar konditerem akar mas) nem tudok venni magamnak, mert nem adnak ra penzt. Ha el akarok menni moziba evente tobbszor,mint 1 alkalom nekemallnak, hogy akkora hulyeseg, es mivel Romaniaban elunk es jobban elvezheto egy film, ha valakinek az anyanyelven van, ezert 50 km-t kell autozni ahhoz, hogy eljussunk Debrecenbe.

Ami a legrosszabb, hogy nem tudnak oromot okozni, mast meglepnek egy uj telefonnal, vagy valamivel, ok soha semmit nem adnak, csak akkor max,ha sokaig unszoljuk oket. A masik utcaban pl az egyik csajnak vettek az apjaek egy BMW-t, nem azt mondom, hogy jaj nekem is kellene,hogy legyen mivel feszitsek, de jol esne neha egy kis kedvesseg reszukrol.(nem feltetlenul auto formajaban)

2017. júl. 7. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%
Ha keresnél pénzt akkor nem szólhatnának bele hogy mire költöd.
2017. júl. 7. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:
59%
Igen
2017. júl. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!