Össze vesztem a szuleimmel lehet hogy a karacsony se lesz megtartva Mit csinljak?
Figyelt kérdés
Hulye voltam.. Nem akartm bantani oket.. Hogyan erjem el hogy legalabb a hugom miatt legyen karacsony? Mit tegyek?2016. dec. 23. 19:07
1/14 anonim válasza:
Minek foglalkozok a szüleiddel? Kitérdekel kategória.
3/14 anonim válasza:
Talán kérj bcsánatot.Mondd meg hogy hülye voltál és nagyon sajnálod ahogyan viselkedtél.De ne hőzd sokáig,mert az idő ellened dolgozik
4/14 anonim válasza:
A bocsánatkérés eszedbe sem jutott?
5/14 anonim válasza:
Kérj tőlük bocsánatot. Egyszerűen. Minden bizonnyal ők sem akarják, hogy az egész ünnep elcsesződjön.
Talán már el is felejtették.
Megjegyzem ez a "nem akartam bántani őket", úgy hangzik, mintha megölted volna őket, vagy komolyabb fizikai fájdalmat okoztál volna nekik.
6/14 anonim válasza:
Őszintén mondd el, hogy megbántad és bocsánatot kérsz!
Szerintem a szüleid alig várják, hogy megbocsássanak!
7/14 A kérdező kommentje:
Bocsanatkeres, az alap dolognak tunt. Ezert gondoltam.hogy az keves
De akkor tartalmasan bocsanatot kerek.. Nem fizikailag bantottam.oket
Lelkileg.. Ami.rosszabb.
2016. dec. 23. 19:25
8/14 anonim válasza:
Nem lesz megtartva a Karácsony? :O
Azért mi még megtarthatjuk?
9/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent koszonom a gyors es sok valaszt!
2016. dec. 23. 19:26
10/14 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de min vesztetek össze ennyire?
Ha elárulod, könnyebb tanácsot adni, hogyan békéljenek meg a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!