Szerintetek mit csinaljak a szuleimmel?
Semmit. Idővel majd rájönnek, hogy tényleg nem lesz köztetek semmi - de heccelődni folyamatosan fognak, az én családom is ilyen.
Ha nagyon idegesít, poénkodj te is az ő fiatalkorukon, persze bizonyos határokon belül :)
Semmit. Idővel majd rájönnek, hogy tényleg nem lesz köztetek semmi - de heccelődni folyamatosan fognak, az én családom is ilyen.
Ha nagyon idegesít, poénkodj te is az ő fiatalkorukon, persze bizonyos határokon belül :)
nyugi, egy ideig mèg nem fogják abba hagyni. Apa nekem ezen a héten mèg fokozni is tudta, hogy bárkivel beszèlek az a Józsi ès pasim. Az első pasim majd a lèpcsőn kívánja lerugdosni.
14/L
nem vagy egyedül. anya ès mama mivel elváltak pedig mindig azt kérdezik ki tetszik? sosem hagyák abba ne is remènykedj. meg kell szokni ès ell kell fogadi. sok mindent próbáltam már. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!