Apám nem büszke rám, amiért egyetemre megyek tanulni pedagógusnak? Miert? Azt mondta, hogy legszívesebben pénzt se adna a tandíjra.
A tanítás elég sittes meló, mióta nincsen eszközöd fegyelmezni. Régen tanítottam egy ideig, akkor még volt valami kis respekt, de azóta már legfeljebb valami magániskolába mennék el, ahol nem gond fegyelmet tartani.
Persze az vonzó, hogy ott ellébecolsz, minimális erőfeszítéssel meg lehet úszni, meg tiéd a nyári szünet.
A legtöbb kolléga hajlamos szellemileg leépülni, van valami abban, hogy "aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja".
Ne törődj vele! Nem azért jársz oda, hogy ő örüljön, hanem, hogy ilyen területen dolgozhass.
Mindenesetre ez szegénységi bizonyítvány apádról.
Hogy lehet pl. Magyar nyelvet meg történelmet "csinalni" ? 😁
Ez csak maximum a szaktanároknál igaz
Valóban keveset keresnek, de legalább itthon mindig lesz vele munkád és viszonylag könnyű munka, kevés órát kell bent lenni, mellette simán lehet magánórákat is adni.
Szerintem ne hagyd,hogy eltántorítson.
Nem tudom milyen tanár lennél, de ha megoldható dolgozz akkor egyetem mellett + ha kell diákhitelből próbáld megoldani a lakhatásodat meg amire kell költeni.
De inkább persze munkából, hitelre nem szívesen bíztatnálak.
Próbáld megoldani , mást nem nagyon tudsz tenni, ha nem segítenek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!