Miért akarnak ki*aszni itthonról?
Én teljesen megértem, hogy pihenni akarsz.
Jómagam egyetemen tanulok és még itthon élek (fú, mekkora szar alak vagyok). Eddig mindig úgy volt, hogy a nyarat, meg a hétvégéket végigdolgoztam, de a szünet első és utolsó hetét lazázással töltöttem. Sajna ez most nem jött össze, mert koncertekre, meg nyaralni akarok menni a nyár közepén, így bele kell húznom. Minden ruhát, bérletet, könyvet stb. magamnak veszek és hálás vagyok anyukámnak, amiért nem olyan, mint a legtöbb itt höbörgő. Tudod mivel foglalkozik anyukám? Árufeltöltő ott, ahol én is dolgozom. Egyedül tart el engem és az öcsémet... Szóval csak akarni kellene...
Megértelek kérdező, hogy rosszul esik a viselkedésük. Úgy tudnád megoldani, hogy elmész valami nyári munkára. Magamból kiindulva: nálunk heti fizetés van. Egy héten, ha bemész 3 napot, az 15000 Ft. Ha a felét leadod otthon, mindenki boldog lesz és nem kell megszakadnod. Csak lássák rajtad az affinitást.
További szép nyarat!
'Magyarországon az átlagszülő szinte teljes fizetését elviheti a gyereke egyetemi taníttatása, a világon sehol nem ilyen drága a felsőoktatás a fizetésekhez képest. Amerikában, ahol a legjobb egyetemek vannak, az átlagszülő a fizetése feléből kitaníttathatja a gyerekét.'
Mert a magyarok szeretnek sirni! Azert sirok mert ilyen h*lye honfitarsaim vannak mint ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!