Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarnak ki*aszni itthonról?

Miért akarnak ki*aszni itthonról?

Figyelt kérdés
Most végeztem a sulival, még semmit nem tudok de már azt hallgatom, hogy ideje dolgozni és elmenni itthonról.. Semmi nem jó, ha megmozdulok az se, ha nem az se. Eddig ez nem volt, szüleim együtt élnek eddig nagyon jó volt velük a kapcsolatom. Mióta végeztem a sulival ez megváltozott. Hozzátenném kB 2 hete végeztem. 19/F
2017. júl. 5. 01:27
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
17%
Akkor meg elég hihetetlen, hogy képtelen vagy a szüleiddel megbeszélni ezt az egészet, ahelyett, hogy idegenekkel tárgyalnád itt...
2017. júl. 5. 19:15
 32/35 anonim ***** válasza:
88%

Én teljesen megértem, hogy pihenni akarsz.

Jómagam egyetemen tanulok és még itthon élek (fú, mekkora szar alak vagyok). Eddig mindig úgy volt, hogy a nyarat, meg a hétvégéket végigdolgoztam, de a szünet első és utolsó hetét lazázással töltöttem. Sajna ez most nem jött össze, mert koncertekre, meg nyaralni akarok menni a nyár közepén, így bele kell húznom. Minden ruhát, bérletet, könyvet stb. magamnak veszek és hálás vagyok anyukámnak, amiért nem olyan, mint a legtöbb itt höbörgő. Tudod mivel foglalkozik anyukám? Árufeltöltő ott, ahol én is dolgozom. Egyedül tart el engem és az öcsémet... Szóval csak akarni kellene...

Megértelek kérdező, hogy rosszul esik a viselkedésük. Úgy tudnád megoldani, hogy elmész valami nyári munkára. Magamból kiindulva: nálunk heti fizetés van. Egy héten, ha bemész 3 napot, az 15000 Ft. Ha a felét leadod otthon, mindenki boldog lesz és nem kell megszakadnod. Csak lássák rajtad az affinitást.

További szép nyarat!

2017. júl. 5. 19:16
 33/35 anonim ***** válasza:
46%
27. Nyitva a szemem, az én környezetemben nem jellemző! A magyarok egy része szeret sírni!
2017. júl. 5. 19:21
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Amíg az ő pénzükön élsz, bele fognak szólni az életedbe, sajnos. Hitellel nem érdemes kezdeni a felnőtt életed, lehet, jobb is, ha nem vettek fel felsőoktatásba. Ha tudsz valami nyelvet, menj el külföldre egy évre pl babysittelni - bár ez lehet nem a legjobb álomállás, de egy év kibírható, tágul a látóköröd, lesz pénzed, megtanulsz egy nyelvet jól, és még az is lehet, hogy közben kinn találsz valami tanulási vagy más munkalehetőséget.
2017. júl. 5. 19:36
 35/35 anonim ***** válasza:
51%

'Magyarországon az átlagszülő szinte teljes fizetését elviheti a gyereke egyetemi taníttatása, a világon sehol nem ilyen drága a felsőoktatás a fizetésekhez képest. Amerikában, ahol a legjobb egyetemek vannak, az átlagszülő a fizetése feléből kitaníttathatja a gyerekét.'

[link]

[link]

Mert a magyarok szeretnek sirni! Azert sirok mert ilyen h*lye honfitarsaim vannak mint ti

2017. júl. 5. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!