Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő lehet ilyen gonosz?

Egy szülő lehet ilyen gonosz?

Figyelt kérdés

19 éves leszek és soha nem voltam még bulizni mert nem engednek csakmert ők Jehova Tanúi és tiltja a vallásuk. Érettségiztem és egy évem van még a szakgimiben. Az a tervem hogy utána munkába állok és el költözök. Oda a fiatalságom ami soha nem jön vissza és szép emlékeim sincsenek hogy pl milyen jó volt a barátaimmal találkozni. Van egy társaság akivel mehetnék és mostmár fogok is. Dolgozok suli mellett és azt hazudom éjszakás műszakom van. Szégyellje magát az összes ilyen szülő. Tanultam, 14 éves korom óta dolgozok és soha nem engedtek el szórakozni egy két órányi időre se. Aki ilyen szülő szégyelje magát!!! És én ha elköltözök biztos megmondom a magamét. Nem fogom gondozni őket ha idősek lesznek mert őket sem érdekelte én hogy e érzem magam. Majd a Jehovák gondozzák akik miatt két gyereket eldobtak ugyanis a bátyámat kidobták itthonról mert 22 évesen bulizni ment.

19L

2017. júl. 2. 09:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%
A fiatalságod még nincs veszve, de menekülj. Undorítóak a szüleid (és az egész Jehova tanús szekta, agymosott banda).
2017. júl. 2. 10:33
 12/22 Andizsuzsi ***** válasza:
31%

"Nem fogom gondozni őket ha idősek lesznek mert őket sem érdekelte én hogy e érzem magam"

Azért téged és a testvéredet is felnevelték a saját értékrendjük szerint. Lehet azzal egyet nem érteni és másik utat választani, de azért nem törődni idős beteg szülővel, mert nem mehettél bulizni elég gyerekes. Nem késtél még le semmiről.

2017. júl. 2. 10:57
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem bírtam az ilyen bigott, vallási fanatikus embereket. Oké, legyen vallása, higgyen valamiben, el is beszélgetek bárkiről a vallásáról, nincs azzal gond, de ne erőltesse már rá senkire. Még ne érezze jól magát az ember,mert ők Jehova Tanúi...
2017. júl. 2. 11:32
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
En is kereszteny vagyok, nem tudja senki csak akivel feljon ez a tema. De a Jehova Tanui szekta egy gusztustalan agymosott banda.
2017. júl. 2. 12:54
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Agymosottak miért vállalhatnak gyereket? :( Jól sejtem hogy nem hallgathattál olyan zenét ami neked tetszett?
2017. júl. 2. 13:15
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Te még jól is jártál. A volt szomszédunk gyereke leukémiás lett 15 évesen és hagyták meghalni mert nem engedtek semmilyen beavatkozást(se kemo se sugár se semmilyen gyógyszer) merthogy ha az Istennek tervei vannak a gyerekkel akkor megmenti ha meg nem akkor nem is érdemes élnie. Három nappal a 18. születésnapja előtt halt meg, szenvedve.
2017. júl. 2. 14:17
 17/22 lilla64 ***** válasza:
Én is ebben a cipőben jártam.21 évesen léptem ki,igaz nekem a barátom,aki most a férjem és a családja nagyon sokat segitett.Ha nem vagy alámeritkezve és betöltötted a 18 évet semmire se kötelezhetnek.
2017. júl. 3. 07:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Ugye nem tartotok gonosznak ha a 16-os által említett szülőket élve elégetném?
2017. júl. 3. 19:58
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as. nem, sőt én magam nyomnám a kezedbe a petróleumot
2017. júl. 3. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:
18-as! Én csak "szerényen" egy öngyújtót kínálnék fel a nemes feladatra. Na jó,talán túlzásba esünk,de hogy lehetnek emberek ilyen hülyék?
2017. júl. 3. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!