Miért ilyen gonosz velem anya?
Anyukám mindig gonoszkodik velem, és látszik hogy élvezi. 15 évs lány vagyok. Van egy 17 éves bátyám.
Azzal szokott b*szt*tni, hogy dagatt vagyok ( pedig nem is :D ) meg hogy béna az ízlésem.
VOLT egy barátom, nagyon kedves, csak szakított velem, mert anyám megfenyegette azzal, hogy levágja a f*rkát.
Megkérdezte, hogy mire kellett, de ő annyit mondott, hogy neki nem szimpi.
A multkor elmosogattam a bátyám helyett (felváltva szoktunk) erre elkezd velem ordibálni, hogy miért csinálom a bátyám feladatát, de tesómnak egy árva rossz szót sem szól.
Amikor segítséget kértem tőle a tanulásban (angol) akkor elküldött a pi#&ába, hogy neki van jobb dolga, mint a te sz*rságaiddal foglalkozni, meg hogy nézzek meg a neten, és hogy a suliba miért nem figyeltem jobban. (Amúgy kitűnően tud angolul a munkája miatt...)
Na ennyi de légyszi segítsetek, mert nem tudok mit csinálni.
Biztos a munkaja miatt feszult! A hetkoznapok alapoosan kitudjak boritani az embert. Legyetek vele turelmesek. Neha uljetek le vele beszelgetni.Mondjatok meg neki, hogy nektek se konnyu igy, es legyen o is turelmes veletek. Nem vagytok vele tiszteletlenek? Egy ido utan ez is kiborithatja ot. Keresd meg a baj forrasat, lehet hogy te es a tesod is hibas hogy igy beszel veletek/veled! Ne csak benne keresd a hibat. A problema megoldas legegyszerubb modja a kommunikacio!!!
18/L
Anyukád bunkó. Miből gondoljátok, hogy stresszes a anyukája munkája? Ha igen, akkor nem a gyereken kellene levezetni.
Beszélj anyukáddal, mert abnormális a viselkedése.
Minden gratuláciom anyukádé.
De komolyan,ha igaz amit leírtál..akkor várj egy megfelelő pillanatot..és nyisd ki azt a kis szádat.
De amúgy mindenki más természetű, de ezek szerint anyukád egy nagy tuskó. Inkább támigatni kéne és lelket adni beléd, hogy ne valotlan tényeket mesélj be magadnak.
Köszönöm a válaszokat!
Nem stresszes! Az egyszer fix!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!