Miért lopott meg az anyám?
Az anyám felvett a nevemre hitelt mivel én hitelképes voltam.Azt igérte fizetni fogja,de egy fillért sem fizetett.
Hogy teheti meg ezt egy anya a saját lányával?
Ès ha szòvá merem tenni azt mondja mi is segítettünk.
jelentsd fel
okirat hamisításért
am meg hogy a fenébe sikerült neki ?
vannak ilyenek, és ennél rosszabbak is.
vannak olyan szülők akik kivágnak mert nem tetszik a barátnőd és utána életük végéig rád sem nyitják az ajtót hogy élsz-e? fel sem hívnak, stb. (személyes eset)
Szerintem nem hamisított, hanem a lánya volt olyan ostoba, hogy felvette mert az adott szót, amit semmilyen bíróságon nem fogadnak el.
Öreg hiba.
Te gondolnad hogy a sajat anyád vagy a testvéred becsap?
Kibe bizzáll ha nem a saját véredbe?
Nem gondoltam volna, mindaddig, amíg be nem következett.
Senki helyett nem szabad hitelt felvenni, még akkor sem, ha megígéri, hogy fizetni fog.
Drága tanulópénzt fizettél.
Örök törvény: Hitelt senkinek, soha sem. Még ha családtag is az illető.
Vagy ha igen, közjegyző/ügyvéd által hitelesített papíron lefektetve a visszafizetés pontos menetét.
Ha nem fizet -bíróság.
Ha nem tud fizetni: Jelzálog a házra-lakásra, visszakapod a pénzedet, tőlük meg vonják.
Saját tapasztalat.
Elég volt egyszer ráfázni. Másodszorra lepapíroztuk. Persze, azóta én vagyok a szemét, hogy elzálogosították a rokon kecóját, viszont én egy összegben visszakaptam a belefeccölt pénzemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!