"Gyerekek" nektek van olyan hobbitok, amit a szüleitek nem néznek jó szemmel?
Nekem araboktol hoztak borzaszto veszélyes skorpiot, anya minden nap ordibált velem miatta, aztán már a férjével együtt ordibáltak velem miatta, de mint akik nem beszámithatok...
Átvittem egy sráchaverhoz.
Haverom 17 éves és imád falat vagy hegyet mászni. Az anyja egyiket se nézi jó szemmel (mondjuk megértem mert veszélyes de akkor is)
Én meg deszkázni szeretek és folyton az a bajuk, hogy az "fiús sport" lol
Utazás. Nem a szüleim, hanem inkább azok, akik nem engedhetik meg maguknak. "Minek költöd ilyenre a pénzed?", " ugyanaz itt is,mint ott." stb.
Ezek már csak ilyenek, úgy sem veszik észre magukat.
Nekem van a legbanálisabb: könyvek. Sima, egyszerű regények. Nekik mindegy, hogy krimi, romantikus, thriller (stb), de nem bírják elviselni, ha azt látják, hogy élvezetből olvasok, mert az olvasás marhaság.
Drága mostohám szereti őket széttépkedni is... Csináljak a családdal közös dolgot: bámuljuk együtt a valóságműsorokat a tv-ben.
Én szeretek egyedül utazni, ezt nem nagyon tudják hova tenni, nem értik, hogy érezhetem így jól magam, na meg, hogy veszélyes is.
Relatíve sok állatot tartok, minek az és miért költök rá?
Egy időben az olvasás is volt ilyen, egészen addig "durvult", hogy anyám nem volt hajlandó könyvet venni ajándékba, mert kérjek valami "hasznosat" (értsd. ruhát - nem anyagi okokból, csak hát a ruhának van értelme, a könyv meg "hülyeség":S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!