Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék apám erőszakosság...

Mit tehetnék apám erőszakossága ellen?

Figyelt kérdés

15 éves koromig bármit csináltam, rendszeresen vert, volt olyan, hogy hazaértem, azt se tudtam miről van szó, és amint beléptem a házba, ököllel arcon ütött, és a földön rugdosott tovább, amíg bírta, és közben üvöltözött, hogy én erre rákényszerítem. Most 17 vagyok, és most megint elkezdett veréssel fenyegetni, hogy "körberugdos a házban". Legnagyobb baja az, hogy rosszul tanulok, és hogy sokat beszélgetek meg játszom gépen a barátaimmal, akik az ország másik felén lakna, ezért nincs túl sok lehetőségem nyáron kívül találkozni velük. Megmondtam neki, hogy már nem vagyok kisgyerek, aki szó nélkül tűri az üvöltözést és a verekedést, mert nem mer szólni, és ha még egyszer hozzámér, feljelentem, és elköltözök. Ezt komolyan is gondolom, de nem tudom képes lennék-e rá. Mégiscsak az apám, nem mindig ilyen, és nem akarom hogy a családom megutáljon. Meg helyem se nagyon lenne ahová költözhetnék. Egy-két barátom biztos befogadna, de nem akarnék rajtuk élősködni. Mit kéne tennem szerintetek? Mert azt nem fogom eltűrni, hogy a gimit lila foltokkal kelljen befejeznem, mert ő nem képes kezelni a dühét. Anyám nyíltan őt támogatja, merthogy "meg kell valahogy nevelni, más lehetőségünk már nincsen". Olyan gaztettekre kell gondolni, minthogy negyed órával később érek haza, mint ahogy mondták, vagy kapok egy beírást órai beszélgetésért meg hasonlók. Szerintetek normális az ilyen? Vagy nekik van igazuk?

17f

2017. jún. 29. 09:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amint lehetőséged lesz rá, menj el, jó messze. Nekem is ez oldotta meg a problémáimat.
2017. jún. 30. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is apám ugyan igy viselkedik 15 éves koromig vert utána 1 szer emelt rám kezet azota nem történ ilyesmi,olyan érzésem van mintha sose nött volna fel igazán, szerintem nincs értelmes magyarázat ilyen viselkedésre, volt hogy vizbe akart folytani.., azóta kigyúrtam magam és nem beszélünk ezekrol a dolgokrol mintha meg sem történtek volna. Nálunk is anyám a fő pénz kereső szerencsére tudja támogatni a tanulmányaimat infot tanulok egyetemen, mióta elkerultem otthonrol rendezödött az életem és sok barátot szereztem egyetemen, ha vonz az ilyesmi csak ajánlani tudom van benne potenciál és tudsz vele annyit keresni hogy hamar le tudj szakadni a szüleidről.
2017. jún. 30. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen személlyel sajnos semmit sem tudsz tenni!Ha 18 leszel akkor már tudsz melózni rendesen és làtja rajtad apád hogy összekaptad magad akkor már sztem visszàbb fog venni !
2017. aug. 7. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!