Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyenkor ki a hibás? Jogos...

Ilyenkor ki a hibás? Jogos volt a kiakadás? 20/L

Figyelt kérdés
apámmal voltam itthon, ebédet készítettünk. Párolt zöldség. 1x láttam eddig, hogy hogyan működik a pároló ezért megkértem apámat hogy mondja el mégegyszer hogy mit hogyan kell csinálni, nézze, hogy jól csinálom-e. De valamit sikerült félreértenem. Vagyis inkább nem mondott el valamit apám mert annyira alapvetőnek gondolt, én meg nem tudtam hogy azt is meg kell csinálni, ezért nem csináltam és tönkrement a gép egy időre.. persze helyre állt.. De azóta apám nem áll velem szóba, ha mégis akkor sz*métnek és lustának nevez. Kiabálnak velem a szüleim hogy mennyire életképtelen vagyok ennyi idősen és hogy nem segítek semmit, minden ellen tiltakozok. ( ezt abból szűrték le, hogy amikor bokrot ültettünk akkor megkérdeztem apám, hogy miért úgy kell, szerintem máshogy kéne.. És ezt annak vette, hogy ellenkezem a munka ellen)
2017. jún. 28. 13:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
65%

Jaj ne ragozzátok már túl..

Én írtam hogy nem ez lehetett a fő ok.

Milyen hülyeségeket írtok már hogy ne használjon párolót meg olvassa el a használati utasítást. Jaj istenem.... Egyszer történt egy ilyen bumm.

Mondom hogy 100% hogy nem emiatt voltak mérgesek rá a szülei. Vagyis nem ez robbantotta ki belőlük a kiabálást meg az agressziót.

2017. jún. 28. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!