Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Diplomaosztómra csak 3 embert...

Diplomaosztómra csak 3 embert tudok elhívni az anyám miatt, és emiatt nagyon ideges vagyok. Szerintetek én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy most szombaton lesz a diplomaosztóm, és míg hallom hogy mindenki elhív 10-15-20 embert, nekem csak a tesóm apám és anyám jön el. Más családtagokat nem tudok, mert apám miatt rosszba van mindenki mindenkivel, barátokat meg nem szeretnék, mert anyám egy alkoholista és teljesen buta, nem szeretnék előttük beégni. Mi lehetne a jó megoldás? :/ el vagyok keseredve..
2017. jún. 27. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

Amit én tudnék ajánlani:

- szólsz előre a haveroknak, hogy ez meg ez van anyáddal, remélem, nem érzik majd rosszul magukat és szívesen várod őket

- meghívod őket és a családot, jól elkülönítve. szólsz előre a haveroknak, hogy kicsit elleszel a családdal, letudod őket 10 perc alatt, mondod nekik, hogy programod van, aztán a haverokkal tovább

2017. jún. 27. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:
61%
Ezen most már nem érdemes változtatnod, de a jövőben már igyekezz anyád nélkül bonyolítani az életed.
2017. jún. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!