Ebben tényleg én vagyok a hibás?
Igen, a szülő szemében te vagy a hibás. Elvileg nem juthatna alkoholhoz, de te adtál neki. Nyilván a szülei nem engedik, hogy igyon. Vagy nem így, hogy csak úgy megiszik egy sört, hanem pl. csak alkalmakkor.
De nyilván a gyerekére is haragszik, mivel neki meg nem lett volna kötelező elfogadnia.
"Ebben tényleg én vagyok a hibás?" Igen,. te vagy. Ki más vitte a lánynak a sört?
Sosem értettem, miért kell alkoholt fogyasztani... Miért érzed magad vagányabbnak, vagy felnőttebbnek miatta?
Ha nekem lenne egy 16 éves lányom, akkor sem engedném neki az alkoholt, hogyha csak fél sör lenne. Aki ezt támogatja ezen az oldalon, az vagy 18 alatt van., vagy felelőtlen. Nem a fél sörről, hanem az elvről van szó, hogy csak úgy alkoholt isztok. Hogyha az anyja antialkoholistának neveli, akkor ne akard már azt te felül írni.
Egyébként mielőtt valaki azzal jön, hogy ne legyek vaskalapos meg prűd: nekem is volt tini korom, amibe sok minden belefért, de sosem jutott eszembe még egy sört sem meginni, vagy egy cigit elszívni.
21L
Mi az oka, hogy lecsajozod?
Kezdő ciklus?
Talán nem sőrrel kezdtem volna.
Így a házuk előtt.
Alapvető hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!