Ebben tényleg én vagyok a hibás?
Az oké, hogy nem rúg be senki egy sörtöl, de mégis mi a francot old meg az alkohol? Te levoltál törve, ezért vitted a sört, de minek is?
Ennyi erövel üditöt is vihettél volna. És én is haragudnék rád mint szülö.
Kedves szülők, beszélgessetek.
Tanácsadás.
Elvégre tapasztaltabbak vagytok.
Feltételezhető?
Most már értem, miért nem használtam a gyakorit évekig...
És nem, nem a kérdezőre célzok. Hanem a sok idióta, begyöpösödött, élettelen hülye válaszadók miatt.
Én értem mindkét oldalt, de azért sztem a szülőnek több igaza van itt. Az egy dolog, hogy vannak családok, ahol előbb bevezetik az alkoholfogyasztásba a tiniket, mint a 18 éves korhatár, meg vannak olyan közösségek is, ahol isznak a tinik (pl. olyan osztály). De attól még ez ILLEGÁLIS. És főleg egy tanárnak, akitől azt várjuk el, hogy mutasson példát és nevelje jól a gyerekünket, hát baromi ciki, ha a gyerekét piáláson kapják... ráadásul úgy is veheti, hogy te letojod a törvényt meg az ő nevelési elveit. És ha neki a nevelési elveivel ellenkezik az, hogy vki 18 éves kora előtt piáljon, annak igenis rossz hatásnak tűnik az, hogy a 16 éves meg itatja a lányát.
Mondom ezt úgy, hogy én is kóstoltam már piát 18 éves korom előtt, ittam pohár bort, cidert, de nem lett belőlem sem alkesz, sem léhűtő.
Miért a lényegtelen dologról nyafogsz?
Kit érdekel az egy sör?
Közterületen ne iszogassatok,mert
egy huszasba kerül a rendőrnél.Természetesen meg lehet inni egy sört,ketten egy negyon jó vacsora után például.Nincsen ebben semmi kivetni való.Menj,és tisztázd magad anyu előtt, ha fontos ez számodra.
Arról nem szól a fáma, hogy mit kellett "kibeszélnetek"?
A sör ehhezképest tizedrangú.
Vagy zárkózott, introventált feloldáshoz kellett?
Közvetlen őszinteség, nyítság szóba sem jöhetett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!