Miért csinálja ezt apukám?
Háát.. egyértelműen látszik, hogy bánja a történteket. Szerintem azért sem akar találkozni, mert szégyelli hogy ilyen kapcsolatotok van. Ha találkoznátok is, nem lenne közös témátok. Nem is ismer, semmit nem tud rólad.. ebből lehetetlen lenne normális apa-gyermek kapcsolatot kialakítani. Elkésett, már felnőttél. Az elmúlt 19 évben miért nem jutott ez eszébe..?
18/F
Szia, szerintem se várj tőle sokat.
Nekem is elváltak a szüleim, és 16 éves koromban írt, hogy találkozznk majd, legalább 2 percre, nem akartam, de végül megbeszéltük mikor, hol. Azon a napon ott vártam rá egy órát a hidegben, hívtam telefonon nem egyszer. Azóta letiltottam, esélyt sem adok rá, hogy keressen.
Valószínűleg a te apádra is csak valamiért rájött az 5perc, ha nem így lenne, akkor már megoldotta volna a találkozást, sajnálom. Egyébként 19 év alatt már bőven rájöhetett volna, hogy mindent elrontott.
Biztos volt egy kis szívritmus zavara, mikor próbált jóban lenni veled, és betojt, hogy nem lesz ki ápolja majd, ha lerottyan. Emiatt smúzolt neked akkor.
Aztán jobban lett, és változatlanul nem érdekled.
Ne dőlj be neki.
Csak azt szeretné, hogy ha lerottyan, ápoljad. Annak ellenére, hogy mikor kisgyerekként te voltál beteg, anyád ápolt téged, apád le se szórta, hogy a világon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!