Apukám folyton piszkál, miért? Mit tegyek?
Nem túl komoly. Apuék baráti társasága sokshor szervez házibulikat, ilyenkor nagyon sok család, ismerőseik ott van. Én ilyenkor a velem egykorúak társaságát keresem. Apa folyton azzal piszkál, meg a barátai is, hogy keressek magamnak pasit(?), de egyik osztálytársam már viszonylag régóta tetszik,de amikor mondjuk egyszer együtt látott minket, akkor ki akarta nyírni, (pedig csak beszélgettünk xd)
Sajnos idősebb tesóm nincs, hogy ehhez úgymond "hozzászokhatott" volna, de a 6 éves unokatesómat azzal piszkálja hogy miért nincs barátnője...
Mindenki apukája ilyen? Engem rohadtul óvni akar a fiúktól(mellesleg ha a barátnőimmel megyek valahova, akkor is piszkál hogy huu biztos pasizni megyünk..) de a nalam kisebb fiúkat meg arra motiválja, hogy "szedjenek fel mindenkit"
Most mégis mit tegyek? Szívesen összejönnek valakivel(azzal az egyvalakivel..), és pl anyu elég érettnek lát.
12 évesen minek pasizni? Az unokaöcséd meg azt sem tudja mi az a barátnő vagy csaj (szerintem) nem hogy még csajozni.
Az én szüleim is rohadtul védnek a fiúktól, de inkább anyukám. Apa meg csak kérdezi, hogy tetszik-e valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!