Hogy lehet ez? 16 évesen gyerek 2 év múlva felnőtt?
16 évesen még gyerek valaki és a szülei sehova nem engedik el, viszont 2 év múlva már 18 és akkor már mehet bárhova :D
Én ezt nem értem mi aza 2 év?? Azok a szülők akik 16 éves gyereküket nem engedik el miért nem? 2 év múlva úgy is megteszik és nem komolyodik valaki annyit szerintem .
Én 16 éves férfi vagyok , engem már elengednek hajnalig.
Húú, az előttemszóló kb a számból vette ki a szót! :D
Egy tini gondolkodik így, hogy attól felnőtt, hogy "aztcsinálok amit akarok" van... Szerintem meg akkor felnőtt, ha felelőségteljes döntéseket hoz, annak ellenére, hogy azt csinál amit akar és minden "meg van engedve". ( nem vagyok a szavak embere de remélem érthető:D )
1: te nem vagy férfi,csak FIU.
2:2 év mulva felnőtt az csak egy JOGI KATEGORIA 18 éves korodig szüleid felelnek a te hülyeségedért is ,18 éves kortol viszont te felelsz a saját dolgaidért saját hülyeségedért.
Ezt nem értik meg gyk kérdést ki íro kamaszok.
Én 16 éves férfi vagyok , engem már elengednek hajnalig.
Talán dolgozol? Te tartod el a családodat? Fizeted a számlákat? Ha nem akkor te csak egy kisfiú vagy akinek bilibe lóg a keze. Attól mert a szüleidet nem érdekled és elengednek hajnalig még nem vagy se férfi, se felnőtt.
Előző, amit írsz, az önmagában közel se a felnőttség lényege. Dolgozni, meg bizonyos fokú önállósággal bírni egy átlagos 12 éves gyerek is tud.
De pl egy mozgáskorlátozott vidéki munkanélküli nagykorú meg simán lehet, hogy felnőtt ember - többek között tudati, és képességbeli, gondolkodásmódbeli tényezők alapján, aki ingyen segít másokat abban,
amiben nem gátolja a mozgáskorlátozottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!