Mi mást tehettem volna?
Leültünk ebédelni a családdal. Leültem egy székre és fel lettem állítva hogy oda tesom akart ülni (a konyhában sem volt).Tesóm 14 éves és folyton kötekedett velem az asztalnál (az újat nyomta az orromba, húzta a hajam). Anya nem szólt rá egyszer sem, sőt nevette hogy milyen vicces gyerek. Mondtam neki szépen fejezze be, majd rám borította a levesem egy részét (anyát nem is érdekelte) azután rá kiáltottam tesómra.. erre ő "kussolj" és fejen vágott. Nagyon felkaptam a vizet igy rácsaptam tesóm kezére. Azóta azt hallgatom hogy milyen szemét testvér vagyok (sőt még a szomszédoknak is elmondta hogy megütöttem szegény tesómat, pedig ő csak játszott semmi rosszat nem csinált, és hogy agresszív vagyok)
18/L és a tesóm is lány

Hat azert a 14 eves tesodnak lehetne ennel tobb esze is, mint hogy ilyenekkel szorakozik az asztalnal, bocs, hogy ezt mondom, de ez kb ovodas szint. A szuleidnel sincs valami rendben, ha szerintuk ez oke, es hogy szerintuk egy ekkora lany igy jatszik.
Nem tudom anyud mit szolt volna hozza, ha te is raboritod a kajat jatekbol... az is vicces lett volna?

Én szanaszét aláznám a tesómat :D Rendelnék egy férfi szexjátékot - mondván biztos a pasijával akarja feldobni a hangulatot - az ő nevére és direkt úgy intézném, hogy én vegyem át. Aztán a család szeme láttára kinyitnám, ééés...
Hasonlóan óvszerrel.

Fú.
Eszméletlen türelmes lehetsz!
Sajnálom ami történt.
Nálam is ez van. A tesóm egyszerűen nem fogja fel, hogy nekem nem játék, az, hogy piszkál engem.
Ne törődj vele. Vagy ha meséli a szomszédnak, vagy kinek, mond, hogy: Anya, azt hozzátennéd, hogy a játék az volt, hogy megtépett? :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!