Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire illetlen nem értesíte...

Mennyire illetlen nem értesíteni a szüleimet, hogy külföldre költözök hamarosan (feltehetőleg hosszú időre)?

Figyelt kérdés

A költözésem jelenleg már nemcsak egy terv, hanem egy hamarosan bekövetkező esemény. (röviden: régóta tervezgettem, szüleim sose támogatták)

Ezért döntöttem úgy, hogy -mivel amúgy is ritkán látogatom őket (mert rossz kapcsolatunk volt) - csak akkor szólnék nekik amikor már 1-2 hete külföldön élek.

tudom hogy ez illetlennek tűnhet, de félek, hogyha az utazásom előtt mondanám el, megakadályoznának benne, még engem is elbizonytalanítának.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Hogyan tudta ezt megoldani?

A szüleimmel sajnos ezt nem tudom megbeszéni, mert kifakadnak magukból (kiablások, veszekedés stb) és elég nagy stresszt okoznak ezzel nekem.

Talán ha utólag mondanám el, (feltehetőleg szintén kiakadnának, de már muszáj lenne beletőrödniük, nem)

egyébként 22 éves vagyok. Néhány éve élek független életet a szüleimtől. A külföldi terveim pedig 15 éves korom óta szövögettem.

2017. jún. 14. 15:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%
Teged 22 evesen visszatartana h mit mondanak utazas elott???????
2017. jún. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!