Ez normalis egy csaladban? Hosszu lesz
Jelenleg nem dolgozok es dolgozni se tudok elmenni sehova mivel ahhoz kene penz a kajara stb.. na es itt a problema h anyamek nem adnak penzt egyaltalan semmire .. 100at kerestem abbol 25-30at oda adtam nekik persze alig ettem itthon (ahogy eddig is)...... 5honapja nem tudok dolgozni sehol (tanfolyamot varom vagy vmi) es ugye elfogyott a penzem 5000em maradt es anyam azt is elkeri tolem ugy hogy vegyek.magamnak kajat itthonra mert o semmit nem vesz nekem. normalis ez egy csaladban? es meg annyi hogy kibeszel mindenkinek hogy.milyen penzehes vagyok mert csak 30at adtam haza viszont nem is eszek itthon nagyon (ez azert van mert nagyreszt a paromnal vagyok meg nemeszek meg mindent.... ) ja meg fozni se lehet mindig nekem mert fogyasztom a gazt mindennel sporol csak a cigerettan nem meg a kaven.... semmit nem csinal itthon tvzik amikor itthon van este meg benyogi hogy dejooo lefekudni ugy elfaradtam..... az alapveto dolgokat nem veszi meg heteken at kell konyorognom hogy vegyunk mar egy sajtkremet vagy egy tejfolt vagy valamit. ha szolok neki akkor ram ordit h mit pofazol vissza mindjart megdoglesztelek takarodnal el innen a rakba elegem van beloled mint a szarbol es hasonlok...... egyszer szolok mar fenyeget. ja es amikor en veszek kajat magamnak akkor abbol szoktak enni ok is......
(egyebkent minimalbert keresnek mind ketten.. )
Ha ök minimálbért kapnak, akkor miböl tudnák a te megélhetésedet is fizetni?
"az alapveto dolgokat nem veszi meg"
MIBÖL venné meg, ha alig van jövedelmük!?
Ennyi jóformán semmire nem elég, ezért érthetö, ha abból nem "adnak" neked, inkább örülhetsz, hogy ingyen laksz náluk - mert máshol kellene lakbért IS, rezsit IS, meg kaját IS fizetned!!!!
.1# ötezer forintom van össz visz ma is piritost eszem. szoval nem tudnek elkoltozni alberletbe meg dolgozni se azert 5000 nem eleg egy honapra mindennapra kajat venni meg inni valot.... igy se munkaba nem tudok menni se elkoltozni.paromtol nem szeretnek kerni.... hozza azert nem tudok koltozni mert nem nagyon jovok ki a szuleivel amikor o nincs otthon.
2# hat szerintem azert enni.valot vehetne nem? vagy en ne egyek.semmit?
3# egyeztetni? ordit velem.. munkat igen tudnek nyilvan vendeglatos szakkal de nincs mibol megvenni a berletet se semmit. akkor hogy jarjak be? ja es ha vallalnek munkat ahogy irod par orasba kepesek elkerni.tolem h nekik kell a penz elmegy a boltba es vesz 2dohanyt rajta.. ugyis megtudna h dolgozok es akkor elkerne..osztondijas voltam az iskolaban azt is elkerte egy izzadasgatloert kellett konyorognom h vegyen egyet ne menjek.budosen..... mar vmikor a parom vesz kajat nekem meg ha feljon hozzam akkor hozz.....
gondoltam ra de senkise fog adni mert anyam szolt testveremnek hogy ne adjanak nekem mert csak elb..szom.. es nem adok nekik igy testverem nem ad meg az ismerosok se lejarat mindenki elott.
nemvagyok nagy igenyu amugy ritkan veszek ruhat is magamnak sajnalom ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!