Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normalis egy csaladban?...

Ez normalis egy csaladban? Hosszu lesz

Figyelt kérdés

Jelenleg nem dolgozok es dolgozni se tudok elmenni sehova mivel ahhoz kene penz a kajara stb.. na es itt a problema h anyamek nem adnak penzt egyaltalan semmire .. 100at kerestem abbol 25-30at oda adtam nekik persze alig ettem itthon (ahogy eddig is)...... 5honapja nem tudok dolgozni sehol (tanfolyamot varom vagy vmi) es ugye elfogyott a penzem 5000em maradt es anyam azt is elkeri tolem ugy hogy vegyek.magamnak kajat itthonra mert o semmit nem vesz nekem. normalis ez egy csaladban? es meg annyi hogy kibeszel mindenkinek hogy.milyen penzehes vagyok mert csak 30at adtam haza viszont nem is eszek itthon nagyon (ez azert van mert nagyreszt a paromnal vagyok meg nemeszek meg mindent.... ) ja meg fozni se lehet mindig nekem mert fogyasztom a gazt mindennel sporol csak a cigerettan nem meg a kaven.... semmit nem csinal itthon tvzik amikor itthon van este meg benyogi hogy dejooo lefekudni ugy elfaradtam..... az alapveto dolgokat nem veszi meg heteken at kell konyorognom hogy vegyunk mar egy sajtkremet vagy egy tejfolt vagy valamit. ha szolok neki akkor ram ordit h mit pofazol vissza mindjart megdoglesztelek takarodnal el innen a rakba elegem van beloled mint a szarbol es hasonlok...... egyszer szolok mar fenyeget. ja es amikor en veszek kajat magamnak akkor abbol szoktak enni ok is......

(egyebkent minimalbert keresnek mind ketten.. )

2017. febr. 21. 15:28
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális de ha eddig is ezt csinálták akkor ha fejre állsz se fog javulni a helyzet. Kezdj el dolgozni amilyen gyorsan csak tudsz a maradék pénzedet amit nem kell oda adni meg ne költsd el csak alap dolgokat vegyél. Ha egy albira elég akkor költözz el a spórolt pénzedből úgy hogy az a havi pénzből ne adj le semmit hanem ahogy megkapod a fizut azt tedd össze a spórolt pénzeddel és menj. A pároddal nem tudsz összeköltözni?
2017. febr. 21. 15:37
 2/40 anonim ***** válasza:
89%

Ha ök minimálbért kapnak, akkor miböl tudnák a te megélhetésedet is fizetni?

"az alapveto dolgokat nem veszi meg"

MIBÖL venné meg, ha alig van jövedelmük!?

Ennyi jóformán semmire nem elég, ezért érthetö, ha abból nem "adnak" neked, inkább örülhetsz, hogy ingyen laksz náluk - mert máshol kellene lakbért IS, rezsit IS, meg kaját IS fizetned!!!!

2017. febr. 21. 15:43
 3/40 anonim ***** válasza:
97%
Hú, hát itt alapvető gondok vannak. Szerintem egyeztessetek a költségeket illetően. A 25-30 ezer hozzájárulás talán sok, ha a rádeső rezsit nézzük. Ha most van 5 ezer forintod, akkor azt ne add oda senkinek, mert az KELL neked. Munkát igenis tudsz találni. Egyetemi végzettséggel mentem el takarítani, mikor nem vettek fel sehová, mert két gyerekem van és biztos majd sokszor betegek lesznek. Nem vagyok egy elveszett nő, mégis sok helyen emiatt utasítottak el, pedig ezt nem lenne szabad, de az interjún, zárt ajtók mögött akkor is ez van. Szóval írj ki hirdetést, hogy rendszeresen vagy alkalomszerűen vállalsz. Óránként mondjuk 1000Ft-ot kérj, aztán hajrá. Naponta kb. 4 órányi munkát így biztos össze tudsz szedni, a többiben van időd akármire is. Ha csak heti egyszer jön össze, az is valami arra az időre. Csak légyszi csinálj valamit, mert panaszkodásból nem lehet megélni, sem haladni nem lehet. Kikerülni abból a helyzetből, amiben vagy, abból meg végképp nem lehet. Mondd meg anyukádnak, hogy ennyit tudsz hazaadni. Vagy csak a rezsirészt add haza, a többit megoldod magadnak. Még ma tegyél fel hirdetést (csak e-mailcímmel, telefonszámot ne és az e-mail se mucika99@.... legyen). Tessék a kezedbe venni az életedet, mert amint látod, másra nem számíthatsz.
2017. febr. 21. 15:43
 4/40 A kérdező kommentje:

.1# ötezer forintom van össz visz ma is piritost eszem. szoval nem tudnek elkoltozni alberletbe meg dolgozni se azert 5000 nem eleg egy honapra mindennapra kajat venni meg inni valot.... igy se munkaba nem tudok menni se elkoltozni.paromtol nem szeretnek kerni.... hozza azert nem tudok koltozni mert nem nagyon jovok ki a szuleivel amikor o nincs otthon.

2# hat szerintem azert enni.valot vehetne nem? vagy en ne egyek.semmit?

3# egyeztetni? ordit velem.. munkat igen tudnek nyilvan vendeglatos szakkal de nincs mibol megvenni a berletet se semmit. akkor hogy jarjak be? ja es ha vallalnek munkat ahogy irod par orasba kepesek elkerni.tolem h nekik kell a penz elmegy a boltba es vesz 2dohanyt rajta.. ugyis megtudna h dolgozok es akkor elkerne..osztondijas voltam az iskolaban azt is elkerte egy izzadasgatloert kellett konyorognom h vegyen egyet ne menjek.budosen..... mar vmikor a parom vesz kajat nekem meg ha feljon hozzam akkor hozz.....

2017. febr. 21. 15:51
 5/40 anonim ***** válasza:
57%
Tipli kiscsillag,de gyorsan. Anyád meg egy mocskos tirpák paraszt. Aki így beszél a gyerekével arra nincs jobb szó. Állj talpra és futás.
2017. febr. 21. 15:56
 6/40 A kérdező kommentje:
azert kiirtam most egy hirdetest. egyebkent rezsire o az egesz vizszamlat meg a villanyszamlat szamolja hogy adjam.voltam egyszer kozmunkas ilyen diakmunkas nyariszunetben egy honapot es ugye 50et kaptam abbol 40et oda kellett adnom es marad 10ezer hogy kivaltsam a berletet ami 3500 a telefonra tegyek penzt es persze vegyek ruhat meg cipot. akkor kezdtem a sulit. es nem panaszkodasbol irtam ki de valakivel megkell osztani a problemakat na meg persze erdekelt h mas normalisnak tartja e ezt vagy en dramatizalom tul.
2017. febr. 21. 15:57
 7/40 A kérdező kommentje:
ha tudnek.....elmegyek tanfolyamra ami lehetoleg a varosomba lesz es akkor azt a penzt elrakom es elkoltozzom vagy szallasos munkahelyre megyek. csak a gond hogy nem indult meg el tanfolyam:/ mashonnan penzt nem tudok szerezni
2017. febr. 21. 15:59
 8/40 anonim ***** válasza:
Kérjél kölcsön valakitől. Melyik megyében laksz? Indulásnak a gyári vagy szalagmunka is megtenné. Amíg nem tudsz valamennyit összekaparni. A céges busz ingyen hoz,visz. Próbáld meg.
2017. febr. 21. 16:03
 9/40 A kérdező kommentje:
komarom esztergom. voltam mar gyarban masik megyeben szallasoson. akkor is mondta h kuldjek am haza penzt (akkor is kb 100at kapnek ) mikor elkoltoztem orult neki meg integettet is vigyorogva..
2017. febr. 21. 16:07
 10/40 A kérdező kommentje:

gondoltam ra de senkise fog adni mert anyam szolt testveremnek hogy ne adjanak nekem mert csak elb..szom.. es nem adok nekik igy testverem nem ad meg az ismerosok se lejarat mindenki elott.

nemvagyok nagy igenyu amugy ritkan veszek ruhat is magamnak sajnalom ra.

2017. febr. 21. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!