Ez normalis egy csaladban? Hosszu lesz
Jelenleg nem dolgozok es dolgozni se tudok elmenni sehova mivel ahhoz kene penz a kajara stb.. na es itt a problema h anyamek nem adnak penzt egyaltalan semmire .. 100at kerestem abbol 25-30at oda adtam nekik persze alig ettem itthon (ahogy eddig is)...... 5honapja nem tudok dolgozni sehol (tanfolyamot varom vagy vmi) es ugye elfogyott a penzem 5000em maradt es anyam azt is elkeri tolem ugy hogy vegyek.magamnak kajat itthonra mert o semmit nem vesz nekem. normalis ez egy csaladban? es meg annyi hogy kibeszel mindenkinek hogy.milyen penzehes vagyok mert csak 30at adtam haza viszont nem is eszek itthon nagyon (ez azert van mert nagyreszt a paromnal vagyok meg nemeszek meg mindent.... ) ja meg fozni se lehet mindig nekem mert fogyasztom a gazt mindennel sporol csak a cigerettan nem meg a kaven.... semmit nem csinal itthon tvzik amikor itthon van este meg benyogi hogy dejooo lefekudni ugy elfaradtam..... az alapveto dolgokat nem veszi meg heteken at kell konyorognom hogy vegyunk mar egy sajtkremet vagy egy tejfolt vagy valamit. ha szolok neki akkor ram ordit h mit pofazol vissza mindjart megdoglesztelek takarodnal el innen a rakba elegem van beloled mint a szarbol es hasonlok...... egyszer szolok mar fenyeget. ja es amikor en veszek kajat magamnak akkor abbol szoktak enni ok is......
(egyebkent minimalbert keresnek mind ketten.. )
Kösz,hogy semmibe vettél kérdező:)
84%-ra értékelték a válaszaim azért nem százra mert van itt néhány olyan ember aki nem tudja elfogadni az igazat..
És nem mellesleg tökéletesen átlátók minden ilyen helyzetet mert külső szemlélőként teljesen eltudok vonatkoztatni mindkét fél álláspontjától.PFF
Mert nem válaszóltál az én ötletemre..
Pedig tudtam volna segíteni!
bocsi..
melyik a valaszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!