Hogyan lehet az ilyet kezelni?
Tegnap nagy sütés volt, anyuval ketten sütöttünk kenyeret, pogácsát, meg estére csináltuk a vacsorát. Egyszercsak elkezdett keresni valamit a hűtőben, amikor észrevette, hogy a vajban benne maradt a vajazókés, úgy tettem a hűtőbe, erre teljesen kikelt magából elkezdett velem ordítozni, mindent a fejemhez vágott. Akkor elmentem, és csak késő este jöttem haza.
Azóta bezárkóztam a szobámba, mert nagyon úgy látszott, hogy folytatni akarja a tegnapi cirkuszt.
Gondolom ez nem normális dolog, de nem is tudok mit kezdeni vele.

Anyád kimerült.
Gondoldát, miben tudnál segíteni neki, hogy kicsit össze tudja szedni magát.
Akkor megis beszélhetnétek, hogy mi baja, illetve, hogy neked mi a gondod
Az a baj, hogy nem ez az első eset, de a mostani az összesen túltett. A problémáimról nem tudok vele beszélni, mert ha valamit mondok neki, akkor vagy elkezd kioktatni, hogy így vagy úgy kellett volna csinálnom (de megoldást nem ad a problémára), vagy pedig lenézően beszél, hogy nekem hogy is lehet bármi gondom, amikor soha semmit nem csinálok, ami megint nem igaz, csak ő állandóan végletekben tud gondolkodni; vagy mindent csinálok, vagy semmit, tehát ha például egyedül végigtakarítanám az egész házat, kimosnék, elmosogatnék, akkor az lenne a problémája, hogy az edényeket nem pakoltam el, ha pedig mondom neki, hogy mit csináltam, akkor az a válasza, hogy akkor görgessen-e elém vörös szőnyeget...
Nem tudom, meddig bírom még... És gondolom ez egyre csak rosszabb lesz.

Szerezz egy udvarlót anyucinak...savanyú, mint a szőlő...hiányzik életéből az "édesség";)
Ennyi az egész...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!