Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet az ilyet kezelni?

Hogyan lehet az ilyet kezelni?

Figyelt kérdés

Tegnap nagy sütés volt, anyuval ketten sütöttünk kenyeret, pogácsát, meg estére csináltuk a vacsorát. Egyszercsak elkezdett keresni valamit a hűtőben, amikor észrevette, hogy a vajban benne maradt a vajazókés, úgy tettem a hűtőbe, erre teljesen kikelt magából elkezdett velem ordítozni, mindent a fejemhez vágott. Akkor elmentem, és csak késő este jöttem haza.

Azóta bezárkóztam a szobámba, mert nagyon úgy látszott, hogy folytatni akarja a tegnapi cirkuszt.

Gondolom ez nem normális dolog, de nem is tudok mit kezdeni vele.

2017. jún. 11. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Anyád kimerült.

Gondoldát, miben tudnál segíteni neki, hogy kicsit össze tudja szedni magát.

Akkor megis beszélhetnétek, hogy mi baja, illetve, hogy neked mi a gondod

2017. jún. 11. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem ez az első eset, de a mostani az összesen túltett. A problémáimról nem tudok vele beszélni, mert ha valamit mondok neki, akkor vagy elkezd kioktatni, hogy így vagy úgy kellett volna csinálnom (de megoldást nem ad a problémára), vagy pedig lenézően beszél, hogy nekem hogy is lehet bármi gondom, amikor soha semmit nem csinálok, ami megint nem igaz, csak ő állandóan végletekben tud gondolkodni; vagy mindent csinálok, vagy semmit, tehát ha például egyedül végigtakarítanám az egész házat, kimosnék, elmosogatnék, akkor az lenne a problémája, hogy az edényeket nem pakoltam el, ha pedig mondom neki, hogy mit csináltam, akkor az a válasza, hogy akkor görgessen-e elém vörös szőnyeget...

Nem tudom, meddig bírom még... És gondolom ez egyre csak rosszabb lesz.

2017. jún. 11. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Szerezz egy udvarlót anyucinak...savanyú, mint a szőlő...hiányzik életéből az "édesség";)

Ennyi az egész...

2017. jún. 12. 00:09
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Két eset állhat fent, vagy azért bukik ki apróságokin mert van egy megoldatlan probléma köztetek a múltból (pl sokszor visszabeszéltél vagy hazudtál vagy kezelhetetlen kamasz vagy - ezek csak példák) és tele a hócipője, vagy kimerült és a saját bajait eajtad vezeti le. Ha ez az utóbbi áll fent, akkor sajnállak, én már rajöttem hogy sok szülőnek nem való gyerek. Nem abból áll a gyereknevelés hogy etetni, ruháztatni, iskoláztatni stb, hanem lelkileg és pszichésen is nagyon jészem kell állni egy gyerekre. Ha ez hiányzik belőle, akkor gondolj arra hogy valószínű te vagy a szeme fénye attól, és minden peobléma elmúlik, úgysem fogsz emlékezni erre 10 év múlva. Légy közömbös az ilyenekre!:)
2017. jún. 12. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!