Hogy kell kezelni az ilyet? Járt már így valaki?
5 évig jártam volt menyasszonyommal, nyilván ez idő alatt elég jól összebarátkoztam az anyósékkal, többször sütöttünk együtt, kis iszogatások stb, tehát jó volt a kapcsolat.
Mikor szétmentünk sajnáltak is.
Most pedig új év, új "szerelem", egyenesen a volt menyasszonyom hugába.
10 év van közöttünk.
Vajon h állnak majd hozzám?
Ki fognak bukni?
Mert még nem tudják.
"új év, új "szerelem"
Még csak az év 4. napján járunk :D
Szilveszterkor szedted fel? :D
Ki fognak, sőt az ex is, sőt előbb utobb a hugi is megunja.
Jobb, ha nem mondjátok el.
Ez ciki helyzet. Attól is függ hogy milyen volt a szakítás, és hogy a húg miatt szakítottatok-e.
Ha jófej voltál az öt év alatt, és nem aláztad le a menyasszonyod akkor szerintem el fogják fogadni. Ha rosszfej voltál akkor óvni fogják tőled a kisebbet. Ilyenkor nem számít hogy jól bulizgattatok anno. Ilyenkor az számít hogy testileg, lelkileg biztonságban tudhatják-e melletted a lányukat. Gondolom a nagyobb lányuk lelki életét is előtérbe helyezik.
Szóval ha normális voltál a nagylánnyal akkor nagyobb az esélyed hogy elfogadóbbak lesznek veled.
Nem szilveszterkor, de nem régi, ezért is tettem idézőjelbe.
Egyszerűen szétmentünk, ő is sokat, én is sokat dolgoztam, aztán nem is érdekelt már minket, h valami más legyen.
Plusz a végén neki már volt valaki, bár szerintem már megvolt régebb óta, de na, lejárt lemez.
A hugának meg mindig is tetszettem, de ez ilyen nem beszélünk róla dolog volt.
Ő kezdett ki velem.
mennyi ideje szakítottatok? együtt lakik a húg meg a volt menyasszony?
szerintem nagyon gáz, hogy mintha lecserélted volna a menyasszonyod egy frissebb kiadásra.
szerintem várjatok egy kis ideig, mire elmondjátok. dőljön el, hogy tényleg komoly -e a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!