Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy kell kezelni az ilyet?...

Hogy kell kezelni az ilyet? Járt már így valaki?

Figyelt kérdés

5 évig jártam volt menyasszonyommal, nyilván ez idő alatt elég jól összebarátkoztam az anyósékkal, többször sütöttünk együtt, kis iszogatások stb, tehát jó volt a kapcsolat.

Mikor szétmentünk sajnáltak is.

Most pedig új év, új "szerelem", egyenesen a volt menyasszonyom hugába.

10 év van közöttünk.

Vajon h állnak majd hozzám?

Ki fognak bukni?

Mert még nem tudják.

2015. jan. 4. 16:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

"új év, új "szerelem"

Még csak az év 4. napján járunk :D

Szilveszterkor szedted fel? :D

2015. jan. 4. 16:37
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Igen, szerintem ki fognak:)
2015. jan. 4. 16:37
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Ez igen csak undorító. Mind a te részedről,mind a húga részéről. Gusztustalan vagy.
2015. jan. 4. 16:38
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

Ki fognak, sőt az ex is, sőt előbb utobb a hugi is megunja.

Jobb, ha nem mondjátok el.

2015. jan. 4. 16:39
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

Ez ciki helyzet. Attól is függ hogy milyen volt a szakítás, és hogy a húg miatt szakítottatok-e.

Ha jófej voltál az öt év alatt, és nem aláztad le a menyasszonyod akkor szerintem el fogják fogadni. Ha rosszfej voltál akkor óvni fogják tőled a kisebbet. Ilyenkor nem számít hogy jól bulizgattatok anno. Ilyenkor az számít hogy testileg, lelkileg biztonságban tudhatják-e melletted a lányukat. Gondolom a nagyobb lányuk lelki életét is előtérbe helyezik.

Szóval ha normális voltál a nagylánnyal akkor nagyobb az esélyed hogy elfogadóbbak lesznek veled.

2015. jan. 4. 16:40
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Amit teljesen kihagytál, hogy mennyi ideje vagytok külkön a olt menyasszonnyal?
2015. jan. 4. 16:43
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem szilveszterkor, de nem régi, ezért is tettem idézőjelbe.

Egyszerűen szétmentünk, ő is sokat, én is sokat dolgoztam, aztán nem is érdekelt már minket, h valami más legyen.

Plusz a végén neki már volt valaki, bár szerintem már megvolt régebb óta, de na, lejárt lemez.

A hugának meg mindig is tetszettem, de ez ilyen nem beszélünk róla dolog volt.

Ő kezdett ki velem.

2015. jan. 4. 16:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

mennyi ideje szakítottatok? együtt lakik a húg meg a volt menyasszony?

szerintem nagyon gáz, hogy mintha lecserélted volna a menyasszonyod egy frissebb kiadásra.

szerintem várjatok egy kis ideig, mire elmondjátok. dőljön el, hogy tényleg komoly -e a dolog.

2015. jan. 4. 16:44
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát eléggé gusztustalan dolog,más nem akadt?
2015. jan. 4. 16:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút nem értem, hogy ez egyáltalán miért kérdés számodra kérdező? Húgának mindig is tetszettél? És akkor mi van, mindjárt ki kell vele kezdeni, mert "rád mászott"?! Direkt tettem idézőjelbe. De, hogy válaszoljak, ha a szülők normálisak, akkor rosszul fogják kezelni, sőt utálni fognak érte, mert az egész alapból gusztustalan, az tök mindegy, h a nővérrel hogy lett vége és miért, akkor is.
2015. jan. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!