Hogy kell kezelni az ilyet? Járt már így valaki?
5 évig jártam volt menyasszonyommal, nyilván ez idő alatt elég jól összebarátkoztam az anyósékkal, többször sütöttünk együtt, kis iszogatások stb, tehát jó volt a kapcsolat.
Mikor szétmentünk sajnáltak is.
Most pedig új év, új "szerelem", egyenesen a volt menyasszonyom hugába.
10 év van közöttünk.
Vajon h állnak majd hozzám?
Ki fognak bukni?
Mert még nem tudják.
Kb egy éve.
Ezt nem lehet a fentiek miatt behatárolni.
Másrészt ez nem úgy nézett ki, h a buli kedvéért megdugom, hanem utána már kezdeményezett, de ugye csak szépen, aztán beszélgettünk egyre többet.
Szimpatikus volt, h ennyire vonzódik hozzám, másrészt ugye 6 év alatt az éretlen tini lányból egy kellemes és vonzó, szexi nő lett.
Meg aztán lehet h igazából soha nem csak plátói volt, mert az első szex után kicsit el kellett gondolkoznom, h na most eddig is vonzódtam hozzá, csak elnyomtam???
Ott kezdődik, hogyha te szeretted a menyasszonyod, akkor a családjára a saját családodként gondoltál, vagyis nem nézegetted potenciális partiként az anyósodat vagy a sógornődet. Ha mégis, akkor perverz vagy. A csaj, aki tinilányként a nővére vőlegényéről fantáziálgatott, szintén éretlen, a perverziója talán még belefér a korosztályába. Ne gondold, hogy érett nő lett belőle, csak testi fejlődésnek indult, de ha kikezdett veled, gátlástalan r*bi, aki gyerekkori fantáziát próbálja kiélni. A családtagok exe ugyanis elég nagy tabu, és ép lelkű ember nem zúzza szét a családi békét némi beteges vonzalom miatt.
A kapcsolatotok halálra van ítélve, egy szülő sem nézi jó szemmel, ha a gyerekein végigmegy ugyanaz a pasi, sőt, te leszel a gaz csábító, aki már bizonyára a kapcsolata alatt is fűzögette a naiv tinilánykát.. Ha nőként tudsz rá nézni, akkor senki nem fogja elhinni, hogy valaha is másképp éreztél iránta. Ugyebár a húgodra sem gerjedsz rá, ha egyik nap megtudod, hogy csak adoptálták, vagyis nincs is köztetek rokonság. Az exed és a húga közötti "jó viszony" garantált, még akkor is, ha látszólag normálisan szakítottatok. A két lány széthúzása miatt tuti, hogy nem lesz hálás a család még akkor sem, ha egyébként eddig nem gondoltak rólad rosszat. Vannak olyan határok, amiket nem lépünk át, hanem értelmes pasi csomót köt a farkára. Nem tudom, te tényleg érett férfinak érzed magad? Nagyon durva, hogy egyszer majdnem házasodtál, és legalább 10 éve kinőttél a tinikorból, mégis ilyen éretlen a gondolkodásod.
Az exed anyja helyében rád vágnék egy seprünyéllel a hátadra,elintézted mind a két lányát , o@smány vagy!
Mi lett
Na úgy néz ki, h bevállaljuk titokban, nyártól hozzám is költözhet, aztán ha eltelt legalább egy év akkor fel is vállaljuk.
Akkor már nem magyarázhat senki, h tini álom meg a többi.
Ha meg szétmennénk közben, akkor nincs semmi "gond".
Riszàjkling anyós :-D
Na mi lett azóta?:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!