A fiatok paskolja a feneketeket?
Figyelt kérdés
20evesek vagyunk baratommal es o rendszeresen paskolja a 43eves anyja feneket. Engem ez zavar, mert szerintem ez egy intimebb dolog. Azt mondja baratom ez szerinte teljesen normalis. A Ti fiatok is csinal ilyet vagy zavarna? Fiuk esetleg? (Kort is irjatok legyszives)2017. jún. 9. 20:13
11/22 anonim válasza:
Ha így szokták akkor nincs ebben semmi. Van olyan nő, aki a kiskutyáját szoptatja... abban sincs semmi
12/22 anonim válasza:
Ahány ház annyi szokás.
A fenékpaskolás lehet kedveskedés nem feltétlenül szexuális tartalmú.
Az oroszoknál bevett szokás a szülők szájon csókolása, sőt akár a halott nagypapa szájon csókolása is (talán Brezsnyev temetésre is emlékeznek néhányan még, közvetítette a tv annak idején).
13/22 anonim válasza:
Úgy-úgy! Ahány ház annyi szopás.
14/22 anonim válasza:
Nyilván a kívülálló számára visszataszító, de valószínűleg a családban nem értelmezik szexuális töltetű cselekménynek a dolgot, mert ez a megszokás (tehát kvázi normálisak).
15/22 anonim válasza:
Véletlenül nem te írtad ki azt a kérdést, hogy a barátod az anyukája mellét is fogdossa?
Ha igen akkor ez elég beteges, mondjuk már úgy önmagában is. El nem tudom képzelni, hogy a fiú tesóm anyukánk fenekéhez érjen
16/22 anonim válasza:
A kerdesedre a valasz: nem, egyaltalan nem normalis. Hogy tudsz-e ellene tenni? Nem, sajnos semmit sem. :/
18/22 anonim válasza:
A fiam nem paskol, az unokám sem. A nevelés teljes hiányára és a szabadosságra utal a történeted. Menekülj ettől a családtól messzire!
19/22 anonim válasza:
A fiam nem paskolja a fenekem, a férjem se az anyjáét, én se a fiamét. Ha téged zavar, menekülj, ki tudja, mi derül még ki és mit tart normálisnak a barátod meg az anyja.
20/22 anonim válasza:
Az én anyumnak nagyon jó feneke van, mi néha szoktuk paskolni, pedig lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!