A fiatok paskolja a feneketeket?
Figyelt kérdés
20evesek vagyunk baratommal es o rendszeresen paskolja a 43eves anyja feneket. Engem ez zavar, mert szerintem ez egy intimebb dolog. Azt mondja baratom ez szerinte teljesen normalis. A Ti fiatok is csinal ilyet vagy zavarna? Fiuk esetleg? (Kort is irjatok legyszives)2017. jún. 9. 20:13
2/22 anonim válasza:
Ez beteges...menjen orvoshoz!!!!
3/22 anonim válasza:
3 fiam van, egyik se paskolgatja a fenekemet, ölelés a jellemző. Ettől függetlenül nem látom tragikusnak a dolgot.:-)
48/N
4/22 anonim válasza:
Szerintem is beteg...de itt a kedves anyuka is beteg, mert hagyja. Alapjáraton utálom a fenékpaskolást, a férjemre is rászólok, mert számomra olyan megalázó...nem tudom miért. Hát ha látnám egyszer, hogy az anyja fenekét paskolja, ott hánynám el magam helyben.
5/22 anonim válasza:
Amikor nálatok vagytok, paskolj rá te is apád fenekére, lássuk, mit szól a pasid.
6/22 anonim válasza:
ez undorító!!!Menjen a srác orvoshoz
7/22 anonim válasza:
Nem, még a páromtól sem tűrném el, főleg mások előtt nem...
8/22 anonim válasza:
Dehogy! Nekem ez olyan, amit párok csinálnak, nem szülő-gyerek! Nagyon sokféle módon ki lehet fejezni a szeretetet, ami nem ilyen félreérthető.
Szerintem nagyon gáz!
9/22 anonim válasza:
Már várom azokat a válaszolókat, akik azt szokták ilyen perverz dolgoknál írni, hogy:
"teljesen normális, mert mi is csináljuk".
10/22 anonim válasza:
SŐt, szerintem az ő apjának a fenekét paskolgasd meg, az még hatásosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!