Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az anyámatmit tegyek...

Arabella1994 kérdése:

Utálom az anyámatmit tegyek 22 évesen?

Figyelt kérdés
Utalom az az anyàmat mit tegyek22 èvesen alondoan belèm köt lemond megalàz legsziveseben elköltöznèk töle de hova elvagyok keseredve kezdek tole felni egy idegbeteg mit lehet teni az ilyen esetben kèrem negativ emberek ne kritizàljanak vègsö elkeseredèsemben fordultam ide köszönöm vàrom a vàlaszokat

#Utàlom #anyàmat
2017. jún. 4. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Valami rokon nincs, akihez elköltözhetnél?
2017. jún. 4. 08:14
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

22 évesen tanulj meg írni. Aztán​ menj el dolgozni, és költözz el.

Miért, felnőtt emberként milyen megoldást szeretnél? Fogadjon be a szeretetszolgálat, és tartson el anyád helyett?

2017. jún. 4. 08:16
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
leirnad mi a probléma??
2017. jún. 4. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
engem a múlt héten küldött el a 15 éves lanyom a f***ba, mert nem engedtem hogy a fiúja itt aludjon. ez a hála és a köszönet, hogy mindent megtettem érte.
2017. jún. 4. 08:27
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Te is tudod, hogy csak a költözés a megoldás. Keress gyorsan munkát, ès költözz.
2017. jún. 4. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Felnott gyerek aki otthon lakik a leheto legrosszabb megoldas.

Gyerek marad es eletkeptelen.

Szedd ossze magad es lepj nolj fel

Ps azert utalod mert magadat latod benne

2017. jún. 4. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Van interneted, úgyhogy keress munkát anyádtól távol. Vannak olyan munkahelyek, ahol szállást is biztosítanak, csak keresni kell. Ha nem teszel semmit, akkor viseld a sorsod!
2017. jún. 4. 09:00
 8/10 anonim válasza:
100%
Átérzem a helyzeted. Anyum folyton beleköt mindenbe, ordibál, senki sem jó neki, az sem amit csinálunk. Majdnem minden nap sírok, egyre nehezebben viselem. Jelenleg dolgozom, de ahhoz, hogy elköltözzek kevés, de aktívan munkát keresek, innen minél messzebb lehetöleg szállással. Aztán vissza sem nézek. Szerintem ez a legjobb megoldás.
2017. jún. 4. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Amíg az anya él, szülötte gyerek marad.

Ha pedig a gyerek a MamaHotel lakója, még fokozottabban.

.

A békés egymás mellett élés feltétele,hogy mindkettő a békét akarja, nem kívánja a másikra akaratát rákényszeríteni.

Ezt elérni viszont csak felnőtt módra megbeszélve, kompromisszumok kötésével lehet!

2017. jún. 4. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagy, felnőtt ember. Dolgozz sokat, és költözz albérletbe.
2017. jún. 5. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!