Tényleg ennyire elítélendő, ha valaki nem akar gyereket?
Jellemző az emberekre, hogy szeretik a másikat valamiért megszólni. Ha nem gyerektémával nyúznának, akkor mással. Nekem például a munkahelyemen van pár kolléganő, aki annyira gyerek centrikus, hogy amikor közöltem, hogy nem szeretnék gyereket, akkor úgy nézett rám, mint ha embert öltem volna. Persze legyintett, hogy majd később meggondolom magam. Mindezt persze nekem, egy harminc éves férfinek.
Amikor mondtam, hogy nagyon megélni az országban nem lehet, munkalehetőség nincs, ha nincs szerencséd, vagy ismeretséged, akkor meg jöttek a "régen se volt jobb" szöveg. Persze amikor mondtam, hogy engem a semmire vállaltak be, és többek között ezért a semmire nem óhajtok gyereket vállalni, akkor meg csak néztek.
Ámbár egy valamire rájöttem: ha az illető nem tőlem akar gyereket, akkor semmi köze nincs az egészhez. Nincs, nem akarok, és kész. Magyarázkodni nem érdemes.
Ajj nem is tudjátok, mennyire jól esett olvasni most ezeket a válaszokat. Két hét múlva megyünk családi ünnepségre, barátom rokonsága eléggé durva ilyen szempontból.
Most született a bátyjának gyereke, azóta eléggé tolják, ráadásul ízléstelenül. Sajnos azóta édesanyám is mindig utalgat erre, holott tudja, hogy én nem olvadok el a babáktól, persze, vannak szépek és aranyosak. Egyszerűen meghülyülnek az emberek ettől a témától, főleg ha nő vagy és nem olvadsz el instant egy baba láttán, akkor torzszülöttként tekintenek rád.
Annál akinek nincs normális pasija, vagy semmilyen megértem hogy nem vágyik gyerekre.
Nem muszáj sivár életűnek lenni, hogy valakinek gyereke legyen, a férjemnek is karriere van nekem is, megvan mindenünk, évente 4x-5x utazunk, nagyon sok mindent megtehetünk nem élünk sivár életet. Én sem vagyok valami nagy gyerek rajongó, de 5 éve mióta a férjemmel vagyok igenis erre vágyok, hogy egy ilyen férfit megajándékozzak egy gyerekkel, mert ennél nagyobb ajándékot senki nem adhat neki, és nem azért mert sivár az élete :D
Szóval normális párt kell keresni,és akkor jönni fog az ösztön is a gyerekre is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!