Elítélendő, ha valaki azért nem akar szülni, mert csúnya lenne a bőre?
Miért? Úgy gondolja örökké fiatal és szép lesz meg feszes?
Igen, ha csak ez az ok akkor elég gáz.
Ezt a kérdést nem tetted már fel egyszer?
Amúgy mindenki azt csinál, azért nem szül, amiért akar. Bár én nem értem az ilyet, de amúgy nekem mindegy.
Nézd aki anya akar lenni annak a gyerekvállalásról először nem a csíkok a hasán,meg a bőre szépsége jut eszébe...
Szerintem alapból nem akar gyereket,ez csak kifogás...és ráadásul még rossz is.
Nem értem miért lenne elítélendő.
Ha én azért nem akarok gyereket, mert kék az ég, és ezért engem valaki elítél, akkor az az ő baja.
Akinek ez kizáró ok annak nem is való gyerek mert nem elsődleges a számára. A gyeremkvállalás áldozattal jár, aki ezt nem fogadja el szellemileg nem érett rá, ez nem feltétlenül baj, nem való mnindenkinek gyermek.
Egyébként meg ha 40 körül amúgyis megereszkedik a bőra akkor meg már sajnálhatja hogy nincs gyereke mert akkorm,ár annyira nem is lehet...szóval azért hogy nyerjen pár feszes bőrűéve magának, nem éri meg lemondani a gyermekvállalásról, de ahogy már írtam, nem mindenki anya-típus.
Mire már amúgy sem lesz szép a bőre akkor már majd szeretne szülni csak nem tud és az ő kezelését is az én befizetett TB-ből fogják kifizetni és ha mégis szül majd azt mondják az oviban hogy 'jött érted a nagymamád'
Természetesen aki nem akar szülni az ne szüljön semmiképpen se, de igen ez nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!