Miért kérdezi meg ha nincsen szavam a döntésbe?

Hasonló helyzetben vagyok én is.
Csak az én szobám egy átjáró. Anya is és mama is (mondjuk szegény demens) bejön bármikor,kopogás nélkül és pakol,takarít.
Ráadásul közös a szobám tes_mmal.
Sose volt saját szobám, és nem tudom.milyen érzés egyedül.lenni.
Elpakopnak mindnent,pedig szeretek kialalkitani egy rendszert,akár a ruhásszekrényemben.
Napközben gyakran pihizek,mert sokszor éjszakázok,és inkább éjszaka tanulok az egyetemre.
Napközben meg bemászkálnak , topognak,csoszognak a papucsukban.
Meguntam
21éves vagyok
Eddig bírtam
Utálom,hogy folyton elpakoénal utánam,nég akkpr is ha egyébként rend van
Megoldás:költözés
Anya pedig sértésnek veszi,nem érti miért akarok elmenni.
Nem akarom.megbántani.
De jobb lesz így.
Vahon ha albérletbe megyek,akkor is át fog jönni takarítani,pakolni? :)
Meglátjuk
Bocsi ,hogy leírtam,nem teljesen ugyan az az eset,mint neked.

Tök czukker amit leírtál a kérdéshez.
Én is gyűlölöm az új bútorokat régóta.
10 évesen kb kinőttem az ágyamat és nem akartam másikat, úgy össze kaptunk hogy még pedig az már nonszenz.
Viszonylag megtehették a szüleim anno is hogy ilyesmiket vegyenek de nálunk nem volt divat.
Nálatok az lehet a felállás, hogy
te mondod hogy ne
ő mondja miért ne?
akkor annyit tudsz mondani még hogy
mert csak
Meg kellene indokolnod neki, hogy annak oka is van hogy te szereted a cuccaidat (ez hidegen hagyja)
Mégpedig az hogy divat lett a régi bútorokat megőrizni, felpofozni sőt ezekből olyan kompozíciót alkotni ahol pl 6 székből nincs két egyforma de még az asztalhoz sem mennek.
Vagy tájékoztasd arról hogy környezetszennyező amit tesz és kicsit vidd bele a mélységeibe, hogy ijedjen meg attól, hogy milyen lesz az unokájának ha ő pazarol
Neten találsz anyagot hozzá, arra fókuszálj hogy egy termék újra van e hasznosítva ha kidobod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!