Mit tennél, ha kiderülne, hogy a férjed elvett a gyerek zsebpénzéből, anélkül, hogy bárkinek szólt volna?
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 20:01
1/16 anonim válasza:
Kevés az info. Miért vett el belőle? Mire költötte? Hogy derült ki?
3/16 anonim válasza:
Rosszul érezném magam....ha már arra szorulnánk, hogy a férjem a gyerek zsebpénzét dézsmálja.
4/16 anonim válasza:
Nem értem. Hogy vette el? Már a gyereknél volt? Vagy a félretett pénzből vett ki? És hogy derült ki? Mire költötte?
Pl. ha nem volt mit enni és ebből vett kaját, akkor tök érhető.
5/16 A kérdező kommentje:
A gyerek nem költi el rögtön a pénzt amit kap, hanem beteszi a fiókjába a pénztárcába, és ha kell, akkor kivesz belőle. Most is vett volna ki, de a pénztárca üres volt. Mondta nekem hogy úgy emlékszik volt még pénze biztosan nem költötte el az összest. Rákérdeztem az apjánál, és akkor mondta hogy ő volt, mert elfogyott a fizetése. De! 1. Szóljon, hogy kölcsönveszi, igazából ez zavar a lehgjobban, hogy miért kell sunnyogni 2. Nekem is szólhatott volna, nálam is van pénz. 3. Felmerült bennem, hogy ha nem kérdezek rá, akkor visszatette volna?
2017. máj. 30. 20:20
6/16 anonim válasza:
Semmit, visszarakja és kész. Az már rég nagyon szomorú, hogy ebből nálatok bizalmi kérdés és probléma van.
7/16 anonim válasza:
Hát valóban fura. Nálunk nem szokás más pénztárcájához nyúlni. Persze nem gond kérni a másiktól. De csak úgy a tudtán kívül nem nyúlunk bele a másikéba.
Már csak azért sem, mert akkor az ember nem tudja, hogy hova tűnt a pénzt, és arra gondolhat, hogy ellopták.
8/16 anonim válasza:
Legalább szólhatott volna neki szerintem. Anyu is szokott költeni az én pénzemből amikor nála csak kártya van, de készpénz kell, de mindig szól és amint lehetősége va rá, visszaadja.
9/16 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy túl erős egyéniség vagy, párszor lecseszted, aztán laposkúszásban kellett pénzt szereznie - gondolván, hogy majd visszateszi?- Remélem, érthetően fogalmaztam, nem bántani akarlak.
10/16 anonim válasza:
Nem lehet, ő is rakta bele pár napja? Ez kimaradt a történetből, ki adja a gyereknek.
Reakciódból ítélve, nem csodálkozom, hogy ehhez folyamodott...
Kérdésed nem egy provokáció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!