Hogyan tudhatnám meg?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok,hogyan tudhatom meg,hogy az igazi szüleim nevelnek e?A suliba családfát kellett készíteni,de nem találtam fotókat,mikor megkérdeztem anyukám azt mondta,hogy elkeveredtek valahol.,,Na persze''Ennyire hogy titkolhatják el előttem,hogy nem a Vagy az anyám vagy az apám nem az enyém.Vagy én már nem tudom.
2017. máj. 29. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, aki olyat mond vkire, hogy biztos, hogy nem XY gyereke vagy, mert nem hasonlítasz rá, az hülye és valószínűleg levelezett bioszórán figyelés helyett. Nem mindig hasonlítunk a biológiai szüleinkre, mert nem egy az egyben az ő külseje örökítődik át, hanem olyan gének is, amik benne megvannak, de rajta nem ütköztek ki. Ellenben lehet, hogy vmi ükpapára meg hasonlítasz.

(pl. öcsémmel jobban hasonlítunk egymásra, mint a szüleinkre :D)

2017. máj. 29. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg őket. A fotók el is keveredhetnek, tönkre is mehetnek. Ismerősnek költözéskor tűntek el fotók és egyéb dolgai, másiknál meg az új macsek telibepisilte őket a polcon és egy jó pár a kukában kötött ki.

Na meg az sem mindegy, hogy hány éves korod óta nincsenek rólad képek, fiatal vagy de anno jóval drágább volt a fényképezés, nem volt mindenkinek gépe. Veled egy korosztály vagyok, van olyan barátom akiről alig van gyerekkori kép, sokáig nem volt pénzük fényképezőre így csak pár fotó maradt a korai éveiről.

2017. máj. 29. 21:37
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mivel lány vagy, ezért teljesen egyértelmű, hogy anyukád vonásait örökölted."

Ezt valamivel alá tudnád támasztani genetikailag, kedves 10-es?

2017. máj. 30. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!