Hogyan tudhatnám meg, hogy hol lakik?
Figyelt kérdés
A szüleim kb 5 éve váltak el. Én most vagyok 15 éves. Az apám nem mondja meg, hogy hol lakik, kikkel él ilyenek, és szeretném megtudni. Mit tehetnék? Magánnyomozó mennyibe kerül, ha csak a címét akarom tudni? Help!pls2013. okt. 8. 23:03
1/7 anonim válasza:
Mire jó ez?
Sehogy nem tudod meg ha ő igazán nem akarja.
2/7 anonim válasza:
Kövesd egyszer hazáig.
Vagy kérd meg egy barátodat, hogy kövesse hazáig.
3/7 anonim válasza:
Szia.
Kicsit lehet kemény lesz amit írok,de tapasztalat...ha nem akarja,hogy tartsátok a kapcsolatot ,gondolom erröl lehet szó...akkor ne erőltesd.Neked fog fájni,de nagyon, mikor meglát a kapuban és nem lesz túl boldog,hogy ott vagy...valószínűleg új családja lehet akivel nem akarja,hogy találkozz...annyit találkozz vele amennyit Te akarsz és Ö lehetővé tesz.Ne erőltesd.
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de ha apukád se keres, akkor gondolom ő se akarja, hogy találkozzatok. De nem beleszólni akarok, de erre azért felhívnám a figyelmedet, hogy ezzel is számolj. De a kérdésedre válaszolva, elsőként tudd meg a telefonszámát. Ha tudsz nézz bele anyukád telefonjába, vagy esetleg noteszébe, hátha benne van. Telefon számla mellé mindig küldenek hívás listát, abban benne van, hogy a telefonról milyen számok lettek hívva, és ha az vezetékes, akkor a település nevének is szerepelnie kell. Ha tudod a telefonszámát, abból már kilehet indulni. Ha felhívod a szolgáltató ügyfélszolgálatát, akkor szerintem megadják a címét, de a tudakozónál is érdeklődhetsz. De az is előfordulhat, hogy titkosított a cím. Ez esetben én a postán próbálkoznék, hátha kiadnak címet név alapján, mondjuk erre sok esély nincs. A foglalkozása, vagy munkahelye is kiindulópont lehet. Ha esetleg vállalkozása, magánpraxisa vagy bármi olyan, foglalkozása van, amire neten is rákereshetsz, akkor azt megteheted. Ha tudod a munkahelyének a címét, akkor ott talán elérheted, ha váltott, akkor is érdemes bemenni, és megkérdezni a korább kollégáit, hátha tartja még valamelyikőjükkel a kapcsolatot, és tőlük, vagy rajtuk keresztül megtudhatod a címét. Igaz ezek 15 évesen nem tűnnek túl kivitelezhetőknek, de remélem azért tudtam segíteni. Nem vagyok magánnyomozó, de szívesen segítek, írj nyugodtan.
5/7 Salx Narval válasza:
Anyukádat kérdezd, szerintem ő tudja, ha meggyőzöd, hogy csak a címére vagy kíváncsi, szerintem elárulja.
6/7 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy aki jó tippeket ad, válaszol a konkrét kérdésre, az le van pontozva. Aki meg olyat ír, aminek aztán köze nincs a kérdéshez, azt meg felpontozzák.
7/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok meg érte de mivel nem tudjátok a helyzetemet, jobb lenne,hogyha nem azt bírálnátok el, hogy mit csinálok. Tudom, hogy a jó szándék vezérelt benneteket, de akkor elmondanám, hogy feladta az állását, csak h ne kelljen ennyi gyerektartást fizetnie, anyámmal egy szót sem beszélnek, és 2hetente jön a húgaimért, viszont hallottam róla vmit, éa ezért is fontos lenne. Nem akarom én annyira keresni a kapcsolatot, mert egy ilyen emberrel ti se keresnétek. Nem tudtátok, úgyhogy nem gond, de légyszi máskor a kérdésre válaszoljatok! Köszi
2013. okt. 10. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!