Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor éreztétek azt, hogy már...

Mikor éreztétek azt, hogy már felnőttetek, nem vagytok gyerekek?

Figyelt kérdés
Egy határozott pontra gondolok, hogy pl. amikor a kanapén aludtál el, és ott is ébredtél. vagy egyedül csináltad meg az adóbevallásod, stb.

2017. máj. 27. 00:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
98%
Amikor legelőször kiálltam az igazamért a szüleimmel szemben kb 25 évesen és férjhez mentem.... és az idő engem, minket igazolt. Nem őket :)
2017. máj. 27. 07:30
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Amikor édesanyám elveszítette az állását, majd kórházba került és rám szakadt a háztartás és az ő gondozása.

Hiába laktam még otthon, megfordultak a szerepek.

Nehéz volt, mert egyetem mellett kellett eltartanom kettőnket.

20 voltam.

2017. máj. 27. 07:52
 13/27 Blondie.W ***** válasza:
92%
Most 19 évesen, közel a 20-hoz, amikor kellett már idén Adóbevallást csináltatnom, és látom, hogy hogy fogy el, mire megy el a pénz. Hogy muszáj dolgoznom suli mellett (rendes állásban, nem diákmunka).
2017. máj. 27. 07:56
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Harmincéves vagyok és nem éreztem még ilyet, pedig szoktam a kanapén aludni és egyedül csinálom meg az adóbevallásom... :)
2017. máj. 27. 08:05
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Mikor edesanyam meghalt..
2017. máj. 27. 08:34
 16/27 anonim ***** válasza:
93%

Az első megrázkódtatás akkor ért,mikor először vettem egész jegyet a volánon.

Komolyra fordìtva a szót,mikor lenyomtunk egy maratoni házfelújítást a párommal és összeköltöztünk. Kisvártatva sajàt macskàm és kisbabám lett. Ekkor már tagadhatatlanul felnőttem.

2017. máj. 27. 10:05
 17/27 anonim ***** válasza:
69%
Mikor édesapám meghalt, 16 éves koromban.
2017. máj. 27. 10:45
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
Amikor középiskolás voltam, talán második, harmadik éves..? Nem tudom pontosabban meghatározni az időpontot.
2017. máj. 27. 10:55
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

Én is akkor éreztem magam először igazán felnőttnek, amikor az anyukám meghalt.

Álltam felette és azt gondoltam, hogy mostantól nem vagyok valakinek a gyereke, csak egy felnőtt vagyok a világ és önmagam szemében.

2017. máj. 27. 14:32
 20/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat. :)

Azzal tisztában vagyok, hogy rendszerint nem határozott pont a felnőtté válás. Inkább arra gondoltam, hogy mikor tudatosult az, hogy "basszus, felnőtt vagyok" vagy valami hasonló. :)

2017. máj. 27. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!