A pszichológus ugye bar foglalkozik ilyennel. De en magamban akarok menni. Ingyenes?
Ingyenes azoknak a gyerekeknek aki mar 16f-ek .
Mert olyan problemam van amit elszeretnek mondani itthon de felek.(mit reagalnak)
Meleg vagyok.
Es azt szeretnem kerdezni hogy van e Nyíregyházán olyan pszichológus aki ingyen is valalna ? mert hallotam hogy valahol ingyenes. Aki tud ilyet ,az linelje mar at a honlapat ha van.
Es nagyon szepen koszonom , a negativ hozaszolok kimeljenek
Iskolai nincs , arra gondoltam majd mivel szuleim nem szeretik a melegeket,(megjegyzeseket tesz)
Es ha nem fogadjak el ami valoszinu , jo lenne elmagyarazni nekik h ez nem betegseg es en hiaba mondanam.
De, ha a szüleid nem akarnak elmenni a pszichológushoz, akkor ez a próbálkozás nem jön be!
Miért olyan fontos most hírtelen az, hogy elmondd?
#6 Hát... :D nem akarok senkit megsérteni de amit írtál az elég rossz tanács :D
élje le úgy az életét hogy boldogtalan mert más emberek véleményével foglalkozik?
A helyedben pedig átgondolnám még, hogy tényleg olyan fontos-e, hogy a közeljövőben megtudják! :)
Eszedbe ne jusson elmondani!!
Ha nem bírják őket, akkor csak rossz vége lesz.
Nincs esetleg valaki aki felhozhatná nekik a témát és elmagyarázná hogy ez normális.
Egyébként van egy könyv ami segithet nekik elfogadni
Fisher Eszter-meleg a gyerekem?
De ha ezt odaadod nekik egyből levágják hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!