Lelkiismeret-furdalásom van. Lehet? Én vagyok a rossz?
Éppen ülök egy helyben...és anyám bele akadt majdnem a telefontöltőmbe aztán engem ütött meg és ordibált én meg reflexxből meglöktem. Mindig basztatott csak mert idegbeteg volt mindennek elhordott és én sosem bántottam őt, mindig munka közben is mikor minden nap besegítettem neki.....egy hálátlan ember mindig azt bántja aki ott van mellette és segíti. Én pénzelem és mellette állok a rossz időszakoknál is de ő akkor is csak nyomatja a pesszimista hozzáállását meg a szemétkedését. Sose bantottam se szóban se tetttel de egyszer el szakad a cérna már hogy így igazságtalanul bánt .mikor semmi rosszat nem tettem
20/L
Nyilván a tettlegesség nem szép dolog, de végülis itt szerintem inkább önvédelemnek számít. Ha ütnek, nyilván visszaadom.
Viszont akármilyen keményen is hangzik ez, nagoyn gyorsan le kellene szakadnod anyádról, mert tönkreteszi az életedet. Azt írtad, te pénzeled, akkor elvileg van állásod, el tudod magad tartani. Ez esetben én azt mondom, inkább fizess egy nyugis albérletet ahelyett, hogy otthon stresszelsz és betegíted bele magad anyukád rossz helyzetébe.
Fiatal vagy, jól kellene érezned magad, nem pedig szenvedni és folyamatos feszkónak kitéve lenni.
Én azt hiszem, ha az ember megüti, meglöki vagy szidja az édesanyját, akkor nagyon könnyen előfordulhat, hogy lelkiismeret-furdalása lesz, vagy rosszul érzi magát utána. Szerintem ezt a 3-at jobb mindenképp elkerülni, még ha teljesen igazad is van, ill. ha ő is az, aki elkezd kiabálni és csapkodni.
Egyébként egyetértek a t. #2-es hozzászólóval, hogy ez a helyzet nem jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!