Törvényszéki tárgyalás által hozott ítéletet meg lehet fellebbezni?
"még oklevelem is a van az iskolától!!!!-amit a munkámért kaptam 2db. "
Ez meg mi?!
Mi köze ahhoz, hogy alkalmas vagy-e a gyermeked nevelésére?
9-es vagyok: én is tudok olyanról,ahol apuka kapta meg a gyerekeket, csak hát valóban kevés a környezetemben aki egyedül meg tudná oldani az életét 1-2 kisgyerekkel (munkából kiesés,különórák,stb).Az is tény, hogy 63 évesen az embernek már nem a saját gyerekét kéne nevelnie, hanem unokázni. Biológiailag már más fázisban lenne az ember, ehelyett azt csinálja, amit 30-as évei elején kéne.
Nem irtál semmit kérdező, de abból indulok ki, hogy az exem is kb ennyit irna ki - vicces hogy még a kor is egyezik :-D -, a felét szimplán lehagyja,ahol a lényeg lenne.
Megint félreértettél vagy bennem van a hiba rosszul közlöm---nem azért érzem magam cselédnek mert foglalkozom a Fiammal!!!!!Akkor mégegyszer---én azért láthatom a Kisfiam ennyit mert az Édesanya mikor én vagyok vele dolgozik/és én csak akkor láthatom mikor Ő dolgozik!!!!
Jogom semmi a nevelésében,csak kötelezettségeim/gyerektartás ,haza vitel csak Édesanyánál alhat stb/ Éjszakáit csak Édesanyával töltheti,nálam havi 2x alhat!--megosztásról Édesanya hallani sem akar ,én csak alárendelt szerepet tölthetek be,neki uralkodni kell rajtam és csak az lehet amit Ő mond vagy akar. Talán így kicsit más.Köszönöm a rám szánt időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!