Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyűlölheti egy nő emiatt a...

Gyűlölheti egy nő emiatt a gyerekét?

Figyelt kérdés

Egy nőnek van két huszonéves lánya. Az egyik külsőre az asszony apjára hasonlít, a másik pedig a volt férjére, a lányok apjára.

A férj annak idején sokat bántotta tettlegesen és szóban is a nőt, emiatt elváltak. A férfi a lányokhoz is gonosz volt, ezért ők sem tartják a kapcsolatot az apjukkal.

A nő gyűlöli a volt férjét és érezhetően kiskora óta azt a gyerekét is, aki külsőre nagyon hasonlít az apjára, a másik gyerekét az egekig magasztalja. Ez gyakori és érthető jelenség?Elítélhető emiatt az anya? Vagy nem tehet róla, hogy így érez?

2017. máj. 19. 17:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én egy filmet láttam ahol az anya azért utalta a gyereket mert hasított a volt férjére

Hat elég durva szerintem

A gyerek nem tehet róla

Nem kéne a gyereket is utalni az hogy a volt férjével voltak problemak

Az az egész család megsínylete

Szegény gyerek 😣az apja is rosszul bánt vele no meg most az anyuka is ?!?! És akkor szidhatjuk apukát de az anyuka sem különb ebben a csatában

komoly segítséget igényel anyuka pszichológust mindenképp ‼️

Nem azt mondom hogy az anyuka tehet róla de ez akkor sem normális

Valami odabent nem okes

Mindenképp kezelésre szorul az ilyen egyed ❗️

2020. júl. 24. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!