Anyukám nem kedveli a párom,eltiltott tőle,de aztán megenyhült. Volt is vita miatta bőven. Anya délutános,23:00kor ér haza. Barátom aznap átjön hozzám,arra gondoltam, hogy talán mire hazaér,főznénk neki, megvárná velem a barátom,(akkor talán nálam aludhatna)másnap hármasban elmennénk Dégre a kastélyba,ahová anyukám rég óta elakart. Ti örülnétek,ha így kérne bocsánatot a lányotok? Sajnos hazudtam,hogy már nem vagyok a barátommal,mert eltiltottak tőle,de kiderült. Így talán a barátomat is megkedvelné. Mit gondoltok?
Anyaként mondom. Este 11 órakor amikor hullafáradtan ér haza az ember (tudom, átélem sokszor én is) a hátam közepére sem kívánnám, hogy a lányom a barátjával a konyhában üljenek, arra várva, hogy hazaérjek, és vacsorázzak. Legtöbbször másra sem vágyok, csak az ágyra.
Ha megakarod lepni egy finom kajával akkor ne késő estére tervezd. Az ott alvást szintén hanyagold. Attól, hogy anyud kérdezgeti, hogy van a barátod, nem jelenti azt, hogy rögtön ott aludhat. Rossz ötlet amit kitaláltál.
2017. máj. 16. 19:38
22/28 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva??? Egy tanácsot adtam még rosszindulat sem volt bennem irántatok.
2017. máj. 16. 19:42
23/28 anonim válasza:
Az hogy kezdi elviselni a barátod annyit jelent, hogy érted mehet mozi előtt és hazakísérhet utána, nem kell bujkálnotok előle. Következő lépés, hogy negyedórát elbeszélget Anyukád a Barátoddal a szülei hogylétéről és az iskolai tanulmányairól. Később, ha már eléggé ismeri, lehet, hogy meghívja egy családi ebédre és ezután már nem veszi zokon, ha esetleg bejelentés nélkül együtt jelentek meg otthon valamikor. A késő esti látogatás sokkal később jön, a közös program, kirándulás pedig lehet, hogy sosem, lehet hogy csak az esküvő után.
2017. máj. 16. 20:30
24/28 anonim válasza:
Nem.
2017. máj. 16. 21:13
25/28 anonim válasza:
"nyilván megkérdezném,hogy el akar e velünk jönni" - inkább azt kérdezd meg, a barátod jöhet-e veletek. Anyukád régi vágya, hogy lássa azt a kastélyt, legyen ez az ő napja!
De mindenképp beszéld meg előre vele, hogy legyen, és ha lehet, ne késő este!
2017. máj. 16. 21:21
26/28 anonim válasza:
Máskor főzzetek neki, ne éjszaka. Ez nem valami jó ötlet.
Mi a baja egyébként a barátoddal?
2017. máj. 16. 22:01
27/28 anonim válasza:
Éjjel 11-kor olyan hívatlan vendégnek sem örülnék, akivel amúgy kifejezetten jóban vagyok.
2017. máj. 17. 05:26
28/28 anonim válasza:
Ha valamikor föztök neki,arra ügyeljetek,hogy utána a konyhában ragyogon minden. Nemigen lenne neki öröm a meglepi-kaja, ha kapna mellé egy csatateret is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!