Szerintetek ez elsülhet jól?
Én nagyon nem örülnék. A kajának igen, de hogy egy elviselt embert kerülgessek, meg másnap egész nap vele legyek, mert a tisztelt lányom kitalálta... na, nem!
És ha én dögleni akarok, mert hullafáradt vagyok? Ez nem így működik, kislány, más idejét te ne oszd be, pláne ne erőszakolj rá olyan embert, aki maximum kibír a te kedvedért.
De ha kicsit is hirtelen az édesanyád, úgy kivágja a barátodat az éjszaka kellős közepén, hogy csak úgy nyekken, vagy téged csesz le - jogosan. Ez maximum a romantikus filmekben sülhet el jól, a valóságban cseppet sem.
Kétlem. Egy átdolgozott fárasztó nap után senkinek nincs kedve a saját lakásában olyan embert kerülgetni akit éphogy csak megtűr.
Ilyen emberrel a régóta vágyott helyre sem mennék. Kínos, kellemetlen, nem érezné jól magát senki.
Kivágnám az ajtón a barátod szó nélkül. Téged pedig megbüntetnélek.
Ez aljas húzás a részedről.
A nagyon késői vacsora butaság, egy kimerült ember nem jópofizni akar, hanem csendben, nyugodtan kipihenni magát. Egy ebéd jobb ötlet lenne. A várra pedig annyit, hogy ha te lelkesen előadod az ötleted, két dolog történhet: 1. Anyukád kényszerűen belemegy, hogy ne bántson meg, de az élmény számára nem lesz olyan felhőtlenül boldog, mint most elképzeled. Azt a nehezen elfogadott személy nélkül álmodta meg. 2. Anyukád haragos lesz és elhajt titeket a sunyiba, mert fáradt, nap közben az agyára mentek, vagy simán csak nem azzal a sráccal akarja megosztani a szabadidejét. Az, hogy érdeklődő kérdései vannak, annyit jelent, hogy többet akar tudni valakiről, akihez te ragaszkodsz, de nem szerette meg.
A barátod pedálozzon más módszerrel, te pedig ne erőltesd, a srác idővel bizonyíthat, arcba mászással nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!