Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez elsülhet jól?

Szerintetek ez elsülhet jól?

Figyelt kérdés
Anyukám nem kedveli a párom,eltiltott tőle,de aztán megenyhült. Volt is vita miatta bőven. Anya délutános,23:00kor ér haza. Barátom aznap átjön hozzám,arra gondoltam, hogy talán mire hazaér,főznénk neki, megvárná velem a barátom,(akkor talán nálam aludhatna)másnap hármasban elmennénk Dégre a kastélyba,ahová anyukám rég óta elakart. Ti örülnétek,ha így kérne bocsánatot a lányotok? Sajnos hazudtam,hogy már nem vagyok a barátommal,mert eltiltottak tőle,de kiderült. Így talán a barátomat is megkedvelné. Mit gondoltok?
2017. máj. 16. 17:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%
Főzzetek neki nyugodtan, de azt javaslom hogy utána szépen menjen haza. Majd fokozatosan próbálkozhatsz de így ez egyszerre sok.
2017. máj. 16. 18:46
 12/28 A kérdező kommentje:
Szerintetek is tiszteletlen vagyok?
2017. máj. 16. 18:53
 13/28 anonim válasza:
0%
ez egy kamu kérdés sztem:D
2017. máj. 16. 18:54
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Én nagyon nem örülnék. A kajának igen, de hogy egy elviselt embert kerülgessek, meg másnap egész nap vele legyek, mert a tisztelt lányom kitalálta... na, nem!

És ha én dögleni akarok, mert hullafáradt vagyok? Ez nem így működik, kislány, más idejét te ne oszd be, pláne ne erőszakolj rá olyan embert, aki maximum kibír a te kedvedért.

De ha kicsit is hirtelen az édesanyád, úgy kivágja a barátodat az éjszaka kellős közepén, hogy csak úgy nyekken, vagy téged csesz le - jogosan. Ez maximum a romantikus filmekben sülhet el jól, a valóságban cseppet sem.

2017. máj. 16. 18:57
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
A főzőcskézést ne délutànos hetén!!!! amúgy jó ötlet a meglepi főzés a baràtoddal, de halgasss az idősebbekre, ne 23 h-kor várjátok így munka után.
2017. máj. 16. 19:02
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

Kétlem. Egy átdolgozott fárasztó nap után senkinek nincs kedve a saját lakásában olyan embert kerülgetni akit éphogy csak megtűr.

Ilyen emberrel a régóta vágyott helyre sem mennék. Kínos, kellemetlen, nem érezné jól magát senki.

17/28 A kérdező kommentje:
Nem beosztani akarom az idejét,nyilván megkérdezném,hogy el akar e velünk jönni.
 18/28 anonim ***** válasza:
48%

Kivágnám az ajtón a barátod szó nélkül. Téged pedig megbüntetnélek.

Ez aljas húzás a részedről.

2017. máj. 16. 19:13
 19/28 anonim ***** válasza:
80%

A nagyon késői vacsora butaság, egy kimerült ember nem jópofizni akar, hanem csendben, nyugodtan kipihenni magát. Egy ebéd jobb ötlet lenne. A várra pedig annyit, hogy ha te lelkesen előadod az ötleted, két dolog történhet: 1. Anyukád kényszerűen belemegy, hogy ne bántson meg, de az élmény számára nem lesz olyan felhőtlenül boldog, mint most elképzeled. Azt a nehezen elfogadott személy nélkül álmodta meg. 2. Anyukád haragos lesz és elhajt titeket a sunyiba, mert fáradt, nap közben az agyára mentek, vagy simán csak nem azzal a sráccal akarja megosztani a szabadidejét. Az, hogy érdeklődő kérdései vannak, annyit jelent, hogy többet akar tudni valakiről, akihez te ragaszkodsz, de nem szerette meg.

A barátod pedálozzon más módszerrel, te pedig ne erőltesd, a srác idővel bizonyíthat, arcba mászással nem.

2017. máj. 16. 19:15
 20/28 anonim ***** válasza:
42%
Az,hogy akartok neki főzni, kedveskedni akartok, az magában nem lenne rossz ötlet, de munka után este 11-kor nem biztos,hogy az lenne a reakciója amire számítotok. Pláne,ha ép rossz napja is volt munkahelyen.
2017. máj. 16. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!