Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elsülhet ez balul is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsülhet ez balul is?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki mostanában nagyon megtetszett kívül-belül, mindenhogy. Kb 12 éve ismerhetem az illetőt, most vagyunk 21-18 évesek. Korábban nem sokat beszélgettünk csak elvétve, de azt mindig szívesen tettük, ha online, ha személyesen. Mostanában facebook-on egyre többet. Tudom róla, hogy nem volt még barátja, mondjuk rendes kapcsolatom nekem sem. Azt is elmondta kb fél évvel ezelőtt, hogy nem is biztos, hogy akar egyelőre, mert lehet, hogy túl megterhelő lenne neki és nem akarna a másik félnek ezzel problémát okozni. Én még is úgy érzem, hogy tök jól elvagyunk így egymással, szoktam neki bókolgatni is, bár nem tudom, hogy ezt mennyire veszi komolyan vagy komolytalanul, mert tényleg sokat szoktunk hülyéskedni. Én úgy vagyok vele, hogy tennék egy lépést felé, de nem tudom megéri-e és, hogy mi legyen az. Egy sima randira elhívás árnyékot vethetne a jelenlegi barátságra? Egyáltalán mi legyen a legelső lépés felé?

A válaszokat előre is köszönöm, ha valakinek a tanácsadásban még 1-2 részlet segítene azzal tudok szolgálni itt vagy priviben is.

2016. dec. 18. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd, ha régóta barátok vagytok, akkor egy randira hívásnak nem kellene elrontania a barátságot. Szerintem hívd el nyugodtan, de azon se akadj ki ha nemet mond.
2016. dec. 18. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Sztem hívd el magadhoz próbàlj ugy közeledni hogy vegye a lapot!pl elhivod moziba vagy meginni vmit és ha ràkérdez akkor nyugodtan mondmeg neki hogy igen elhivod randira !
2016. dec. 18. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy magamhoz? Valahova szívesen elmennék vele, de haza azért nem hoznám, mert a szüleim is nagyon régóta ismerik. Nem lenne szabad egyből megjátszani ezt, szerintem.
2016. dec. 18. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már régóta ismeritek egymást nekem olyan fura hogy elhívod randira... mikor egyébként is találkozgattok gyakran barátilag.

Én nem vagyok ilyen helyzetben nőkkel szóval lehet nem tudok jó tanácsot adni.

De kb. úgy tudom elképzelni hogy elvagyunk valahol kettesben, és így szólok : Szilvia (vagy épp ahogy hívják) én nagyon kedvellek téged, és úgy érzem lehetne köztünk több is mint barátság, nagyon jól megértjük egymást, és szerintem köztünk jól működne ez a dolog.

De én már 30 felett vagyok, lehet nálatok 20 éveseknél ezzel kinevet, nem tudom....

2016. dec. 18. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Találkozgatni nem szoktunk. Ez a beszélgetés is csak nem annyira régen indult el.
2016. dec. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!