Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendőrfeleségek! Nem féltek...

Rendőrfeleségek! Nem féltek attól, hogy egyszer elsülhet a párotok szolgálati fegyvere?

Figyelt kérdés
Természetesen családi viszonylatra gondolok. Mi az a határ, amikor esetleg ilyesmire is gondoltok? Mindez a napokban történt kettős gyilkosság kapcsán jutott eszembe, mikoris a féltékeny férj /rendőr/ lelőtte riválisát és magával is végzett, de hűtlen feleségének megkegyelmezett.

#fegyver #rendőrfeleségek
2012. jún. 7. 19:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell csalni,akkor nem lő le
2012. jún. 7. 19:44
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Rendőr vagyok, nem félek, hogy valaha is elsül a fegyverem hisz nem is hordom haza, azért szolgálati fegyver, hogy szolgálatban legyen nálam. Minek nekem az itthonra?!

Én úgy tudom, hogy nem szolgálati fegyverrel ölt, de lehet téves az információ.

2012. jún. 7. 19:47
 3/24 A kérdező kommentje:
Na miért? Ezek szerint minden csalfa nő megérdemli a golyót? Ha igen, akkor mit érdemel az, akinek a férje történetesen nem rendelkezik fegyverrel?
2012. jún. 7. 19:47
 4/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de én nem a rendőr férjeket, hanem a rendőrök felségeit kérdeztem.
2012. jún. 7. 19:49
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
bocs de nem férfi vagyok, hanem nő
2012. jún. 7. 19:52
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Csalod a férjedet hogy ilyeneken aggódsz? Nem kell megcsalni! Ha nem szereted vagy ne menj hozzá, vagy ha már hozzámentél válj el tisztességben!
2012. jún. 7. 19:54
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak rendőrök tudnak fegyverhez jutni??A többi ámokfutó sem volt rendőr mégis lövöldöztek
2012. jún. 7. 19:55
 8/24 anonim ***** válasza:
57%

[link]

[link]

Az egyik önvédelmit írt a másik szolgálatit.

2012. jún. 7. 19:56
 9/24 A kérdező kommentje:
Ha csalnám, talán fel sem tettem volna a kérdést. Én csak a lelőtt orvost ismertem.
2012. jún. 7. 19:59
 10/24 anonim ***** válasza:
45%
Akkor elmész a temetésére és azután megköszönöd a kedves feleségnek, hogy mit okozott azért mert nem bír a vérével.
2012. jún. 7. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!