Rendőrfeleségek! Nem féltek attól, hogy egyszer elsülhet a párotok szolgálati fegyvere?
Bocs, kedves 12 , de akkor miért nem váltálel töle amikor kezdett idegesíteni? Miért vártad meg amíg idegbeteggé teszitek egymást?
Én ezt nem értem ennyi itt a mazochista nő, aki mindenképpszar házasságban akar élni? Be kell adni a válópert és kész. Nem a hapsit szídni.
Én sem tudom sajnálni, amikor mondogatták, hogy szerencsétlen nő sokkot kapott blabla, hát akkor se nagyon szorult össze a szívem az a helyzet. Lehet ezért egy érzéketlen baromnak hívni és nem állítom, hogy helyes döntés volt ez a férj részéről, mert nyilvánvalóan nem. Azt sem tudhatom, hogy milyen körülmények is voltak pontosan, de igazából mivel én is nehezen fognám fel, ha ilyen szituban találnám a páromat, megértem hogy hirtelen elborult a pasi agya.
Egyébként nem félek, bízok a páromban és szeretem őt, tudom hogy sosem bántana, illetve mivel szeretem nem is csalnám meg. (Hazahordja a fegyverét, de rögtön széfbe teszi)
Alapból jófej az asszony, hogy a hitvesi ágyba cipelte azt a pasit, nem lennék a helyében, de valahol megérdemli, hogy szenvedjen élete végéig a saját hülyesége miatt. Ezt hívják két szék közül a pad alá esetnek csak kicsit durvább végkifejlettel!
nem ismerem az esetet pontosan, de azért az egy kicsit durva bosszú megcsalás esetén, hogy akkor lőjük le a szeretőt, és legyünk öngyilkosok még úgy bónuszba...
az 1 dolog, h feleség csalfa volt, de elég sok halott lenne ebben az országban, ha minden kitudódott megcsalást így intéznének el az emberek.
ez a fickó sztem egy nagyon labilis idegrendszerű ember lehetett, ha ezt képes volt megtenni. megkockáztatom, hogy rendőrnek sem épp a legjobb... mi van, ha valamelyik gyanúsítottat lövi le, csak mert olyan napja van?
"Bocs, kedves 12 , de akkor miért nem váltálel töle amikor kezdett idegesíteni? Miért vártad meg amíg idegbeteggé teszitek egymást?
Én ezt nem értem ennyi itt a mazochista nő, aki mindenképpszar házasságban akar élni? Be kell adni a válópert és kész. Nem a hapsit szídni."
Aha. Ha valami elromlott, nehogy megpróbáld megjavítani! Az, hogy a válaszoló férje nem "javult" meg, egy dolog. De attól még másnak sikerült, nem kell azonnal beadni a válópert, amint valami gubanc van. Vagy nálad nincs rosszban, csak jóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!