Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendőrfeleségek! Nem féltek...

Rendőrfeleségek! Nem féltek attól, hogy egyszer elsülhet a párotok szolgálati fegyvere?

Figyelt kérdés
Természetesen családi viszonylatra gondolok. Mi az a határ, amikor esetleg ilyesmire is gondoltok? Mindez a napokban történt kettős gyilkosság kapcsán jutott eszembe, mikoris a féltékeny férj /rendőr/ lelőtte riválisát és magával is végzett, de hűtlen feleségének megkegyelmezett.

#fegyver #rendőrfeleségek
2012. jún. 7. 19:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
Bocs, de igazán nem tudom sajnálni, tudta, hogy a nőnek férje van. Akkor minek kezdett vele?
2012. jún. 7. 20:07
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Többet nekem egyenruhás pali nem kell,ezt most legutoljára megfogadtam.Kettős személyiség volt:munkahelyén minden szuper volt,magánéletben meg egy idegsokkos állat.Tönkretett idegileg,olyan húzásai voltak,hogy csak pislogtam.Ráadásul ezt el se hitte nekem senki,biztonságban érezte magát.Volt néha olyan pillanat,amikor azt hittem hogy átlépi a határvonalat,és nekem jön.Úgyhogy nekem nem furcsa hogy féltékenységében valaki elkezd lődözni,nálunk is ebből fakadt minden.
2012. jún. 7. 20:16
 13/24 anonim ***** válasza:
46%

Bocs, kedves 12 , de akkor miért nem váltálel töle amikor kezdett idegesíteni? Miért vártad meg amíg idegbeteggé teszitek egymást?

Én ezt nem értem ennyi itt a mazochista nő, aki mindenképpszar házasságban akar élni? Be kell adni a válópert és kész. Nem a hapsit szídni.

2012. jún. 7. 20:18
 14/24 anonim ***** válasza:
64%

Én sem tudom sajnálni, amikor mondogatták, hogy szerencsétlen nő sokkot kapott blabla, hát akkor se nagyon szorult össze a szívem az a helyzet. Lehet ezért egy érzéketlen baromnak hívni és nem állítom, hogy helyes döntés volt ez a férj részéről, mert nyilvánvalóan nem. Azt sem tudhatom, hogy milyen körülmények is voltak pontosan, de igazából mivel én is nehezen fognám fel, ha ilyen szituban találnám a páromat, megértem hogy hirtelen elborult a pasi agya.

Egyébként nem félek, bízok a páromban és szeretem őt, tudom hogy sosem bántana, illetve mivel szeretem nem is csalnám meg. (Hazahordja a fegyverét, de rögtön széfbe teszi)

Alapból jófej az asszony, hogy a hitvesi ágyba cipelte azt a pasit, nem lennék a helyében, de valahol megérdemli, hogy szenvedjen élete végéig a saját hülyesége miatt. Ezt hívják két szék közül a pad alá esetnek csak kicsit durvább végkifejlettel!

2012. jún. 7. 20:19
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

nem ismerem az esetet pontosan, de azért az egy kicsit durva bosszú megcsalás esetén, hogy akkor lőjük le a szeretőt, és legyünk öngyilkosok még úgy bónuszba...

az 1 dolog, h feleség csalfa volt, de elég sok halott lenne ebben az országban, ha minden kitudódott megcsalást így intéznének el az emberek.

ez a fickó sztem egy nagyon labilis idegrendszerű ember lehetett, ha ezt képes volt megtenni. megkockáztatom, hogy rendőrnek sem épp a legjobb... mi van, ha valamelyik gyanúsítottat lövi le, csak mert olyan napja van?

2012. jún. 7. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:
13: gondolod,hogy mikor megismertem ilyen volt? Ez szépen lassan fokozatosan jött ki rajta,eleinte azt hittem hogy ez egyéb problémák miatt,és majd visszatér a normális kerékvágásba.Először még segíteni akartam neki,lelkileg támogattam mindenben.Nem a férjem volt,hanem a barátom.Feljelentettem,az se használt.Úgyhogy nagy herce-hurca után szakadtunk el egymástól.És ez nem arról szól hogy mazochista vagyok,mert egész idáig én is azt mondtam hogy miért tűrnek el egyes nők bármiféle agressziót.Ha benne vagy,csak akkor tudod meg.
2012. jún. 7. 20:33
 17/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem voltam benne, mert ahogy nem bíztam 100 %-ékig a barátomban szakítottam. soha nem vártam volna meg amíg már idegileg megterhel a kapcsolat
2012. jún. 7. 20:40
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
Nem fogom neked ezt elmagyarázni,mert ezt így nem is lehet,és nem is vagyok jókedvemben ezek miatt,úgyhogy azt gondolsz amit akarsz,engem nem érdekel.
2012. jún. 7. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

"Bocs, kedves 12 , de akkor miért nem váltálel töle amikor kezdett idegesíteni? Miért vártad meg amíg idegbeteggé teszitek egymást?

Én ezt nem értem ennyi itt a mazochista nő, aki mindenképpszar házasságban akar élni? Be kell adni a válópert és kész. Nem a hapsit szídni."

Aha. Ha valami elromlott, nehogy megpróbáld megjavítani! Az, hogy a válaszoló férje nem "javult" meg, egy dolog. De attól még másnak sikerült, nem kell azonnal beadni a válópert, amint valami gubanc van. Vagy nálad nincs rosszban, csak jóban?

2012. jún. 7. 21:33
 20/24 A kérdező kommentje:
A 12/18-as gondolataihoz: Aki a válást hozta elő, arra nem gondol, hogy egy ilyen idegbeteg, brutális férfi akár a válás említésére is lelőheti a vita hevében a feleségét? Nem mindenkivel lehet megbeszélni a problémákat. A brutálisabb tipussal meg végképp nem!
2012. jún. 7. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!