Rendőrfeleségek! Nem féltek attól, hogy egyszer elsülhet a párotok szolgálati fegyvere?
Figyelt kérdés
Természetesen családi viszonylatra gondolok. Mi az a határ, amikor esetleg ilyesmire is gondoltok? Mindez a napokban történt kettős gyilkosság kapcsán jutott eszembe, mikoris a féltékeny férj /rendőr/ lelőtte riválisát és magával is végzett, de hűtlen feleségének megkegyelmezett.#fegyver #rendőrfeleségek
2012. jún. 7. 19:38
21/24 anonim válasza:
Valahol már írtam. Nem elfogadható bosszú ezt továbbra is tartom, de nem ismerjük a pontos körülményeket. Azért aki nem élte át, az próbálja beleképzelni magát a helyzetbe, amikor mondjuk anyuka egy idegen férfin ugrál, amikor hazaérsz egy kis pihenésre/ebédre. Ha ez a helyzet volt és nem előre kitervelt akármi, akkor én abszolút megértem, hogy akkor és ott olyan mértékben elborult a pasi agya (pláne hogy ismerték is egymást), hogy nem gondolkodott, csak hirtelen felindulásból cselekedett. Az vitatható, hogy egy rendőr miért nem tudja ennyire kontrollálni a cselekedeteit, de én valahogy a saját fájdalmát is beleérzem abba, hogy magát is megölte. Ez általában nem így szokott történni. Megölik az "exet" meg a szeretőt és a saját sorsuk baromira hidegen hatja őket.
22/24 anonim válasza:
Volt nem egyenruhás, de állandóan fegyvert hordó párom, különösebben nem zavart. Volt benne némi agresszivitás, úgyhogy szakítottunk is, de azt nem tudtam volna elképzelni hogy használja a fegyvert, annyi önkontrollja azért volt.
23/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez a rendőr biztos nem volt se brutális, se agresszív. Az égész élete nem volt ilyen. Gondolom egy önérzetében halálosan (szó szerint) megbántott ember volt. Nem kellett volna megbántani. Ha házas vagyokés beleszeretek valakibe, vagy kiszeretek a férjemből akkor válok. Először. És utána hentergek másokkal.
Válásért még senkit nem lőttek le.megcsalásért már sokakat
24/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon tévedsz. Válás miatt is lőttek le asszonyt, sőt a válás utáni molesztálás során is.
2012. jún. 8. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!