Cigirol alkholra?

Figyelt kérdés
15 éves fiu vagyok, anyum 3 hete tudja hogy cigizem, de nagyon nem tetszik neki, sot.. nagyon nem szeretne ha csinalnam, és voltaképpen én sem, unom már, de talan kicsit rászoktam most. Nagyon felidegeli magat azon hogyha cigi szag van. Azon gondolkodom mi lenne ha megmondanam neki, hogy ráhagyom cigit, de hétvégente amikor mennek bevásárolni hozzon nekem egy kis piat? Mondjuk 2dl-s vodkat, vagy hasonlot? Szerintetek milyen otlet? Engedne..?

2017. máj. 16. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen kamut/ilyen hülyét... xD

Minek szoktál rá? Azt hitted menő, mi? Hát nem az hidd el.

Szokj rá inkább a tanulásra, vagy beszélgess a barátaiddal, már ha vannak.

És nem sajnálom, hogy bunkón válaszolok, magadnak okoztad.

2017. máj. 16. 17:03
 12/22 anonim ***** válasza:

Kamu ettől nem leszel nagyfiú, sem menő!

Remélem a saját pénzedből veszed a cigit meg abból vennéd a piát

2017. máj. 16. 17:05
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Fú de kemény gyerek vagy :D
2017. máj. 16. 17:12
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
xDD persze majd anyu hoz neked piát? :D te hülye vagy.. remélem kamu kérdés :D anyád úgy fog kihajítani az ablakon mint annak a rendje.. legalábbis ez lenne a normális.
2017. máj. 16. 17:15
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

15 éves vagy. Gyerek. Mert még gyerek vagy. Mi a francnak cigizned, innod? Meg ha már felnőtt lennél, akkor sem lenne muszály. Legyen már egy kis eszed. Egy csomó pénzt elköltesz rá (és nekem ne mondd, hogy töltöd, és jaj úgy mennyivel olcsóbb), attól hogy szét.cseszed a tüdőd, semmivel nem leszel több, csak kevesebb, az ivással meg szintúgy, csak annyi különbséggel hogy agyadat, és a májadat, sőt majdnem összes belső szerved szétszedi...de te tudod.

Együtt a legütősebb, ugy tuti #yolomenőcsíra gyerek leszel

2017. máj. 16. 17:22
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Vajon visszajön még a kérdező? 🤔🤔
2017. máj. 16. 17:25
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
#16 nem éppen beb*szós live-ot csinál :D mert ha így folytatod kb. azon a szinten leszel mint Kiki :D
2017. máj. 16. 17:29
 18/22 A kérdező kommentje:
lol, nem volt kamu, de sirok rajtatokxdd
2017. máj. 16. 17:50
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Mi meg rajtad, hogy egyszer Te felnött leszel és szavazati jogod is lesz... többek között ezért 😒😒
2017. máj. 16. 18:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Röhögj csak, majd elcsap a busz :) buszsofőr vagyok, csak mondom :P (amúgy nem is)
2017. máj. 16. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!