Hogyan szoktassam le a parom a cigirol? Vagy mit tegyek?
Nemcsak hogy budos, hanem rengeteg penz, es persze az egeszsege a parodnak.
Menjetek el a korzeti orvoshoz, es kerjetek tole tapaszt. KB. 3 honapig kell a tapaszt hasznalnia a parodnak, es le fog a cigirol szokni. Nalunk ez bevalt.
Gondolom kulfoldon eltek, mivel nincsenek ekezetek, ha igen, mondjuk Angliaba, akkor menjetek el a dokihoz.
Ha Magyarorszagon eltek, akkor gondolom a patikaban lehet kapni ilyen tapaszt. Eloszor erosebbet kap, aztan fokozatosan kevesebb nigotin tartalmut.
a gond ott fog kezdődni, ha őt ez nem érdekli.
nagyon sok dohányos olyan, hogy szarik rá ki mit gondol, ő neki kell a cigi és a többi ember hülye.
Ha ő nem akar leszokni akkor sehogy!Ezt neki kell eldönteni és akarni!
A lakásban meg ne dohányozzon!Szerintem ki tud menni az udvarra arra a 10 percre!
Nálunk én már letettem a cigit 3 hónapja.A párom nem.Néha mondom neki de nem nyaggatom vele.Ha úgy érzi majd leteszi.
Miért lettem lepontozva????????????
Utolsó vagyok!
Akkor is ez a véleményem ha ő így jól érzi magát,hogy cigizik akkor a segged verheted a földhöz vagy fenyegetheted,hogy elhagyod akkor sem fogja letenni.Az ezt nem érti aki soha nem dohányzott!Ez függőség és iszonyatosan nehéz abbahagyni.Én 5x próbáltam mire sikerült!
Nem érzem,hogy valami rosszat mondtam volna ami miatt le kell pontozni.Na mind1.
én nem cigizek,párom igen...
amikor összejötttünk,a helyzet ugyanez volt..
ha akkor ez nem zavart,akkor most se ezen hisztizz,ugyse fog leszokni
arra kérheted hogy lakásban ne,de leszokni ugysem fog,főleg ha napi 2 dobozzal elsziv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!