Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le a parom...

Hogyan szoktassam le a parom a cigirol? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
En nem szivtam soha s nem is akarom, ill a parom nagyon szivja kb 2 csomag naponta. Az a gond h engem nagyon zavar az illata s minden megtelik a hazba annak a szagjaval. Mit tudjak tenni? mit javasoltok?
2009. szept. 17. 13:37
 1/9 anonim válasza:
100%
2009. szept. 17. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Nemcsak hogy budos, hanem rengeteg penz, es persze az egeszsege a parodnak.

Menjetek el a korzeti orvoshoz, es kerjetek tole tapaszt. KB. 3 honapig kell a tapaszt hasznalnia a parodnak, es le fog a cigirol szokni. Nalunk ez bevalt.

Gondolom kulfoldon eltek, mivel nincsenek ekezetek, ha igen, mondjuk Angliaba, akkor menjetek el a dokihoz.

Ha Magyarorszagon eltek, akkor gondolom a patikaban lehet kapni ilyen tapaszt. Eloszor erosebbet kap, aztan fokozatosan kevesebb nigotin tartalmut.

2009. szept. 17. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

a gond ott fog kezdődni, ha őt ez nem érdekli.

nagyon sok dohányos olyan, hogy szarik rá ki mit gondol, ő neki kell a cigi és a többi ember hülye.

2009. szept. 17. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Ha ő nem akar leszokni akkor sehogy!Ezt neki kell eldönteni és akarni!

A lakásban meg ne dohányozzon!Szerintem ki tud menni az udvarra arra a 10 percre!

Nálunk én már letettem a cigit 3 hónapja.A párom nem.Néha mondom neki de nem nyaggatom vele.Ha úgy érzi majd leteszi.

2009. szept. 17. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért lettem lepontozva????????????

Utolsó vagyok!

Akkor is ez a véleményem ha ő így jól érzi magát,hogy cigizik akkor a segged verheted a földhöz vagy fenyegetheted,hogy elhagyod akkor sem fogja letenni.Az ezt nem érti aki soha nem dohányzott!Ez függőség és iszonyatosan nehéz abbahagyni.Én 5x próbáltam mire sikerült!

Nem érzem,hogy valami rosszat mondtam volna ami miatt le kell pontozni.Na mind1.

2009. szept. 17. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ha úgy jöttél vele össze, hogy már akkor is dohányzott, akkor a te döntésed volt, hogy nemdohányzó lévén egy dohányossal jársz. Te leszoktatni nem fogod tudni, vagy ő akar, vagy semmi nem lesz. Viszont azt megbeszélheted vele, hogy a lakásban ne cigizzen, mert alkalmazkodni viszont neki is kell.
2009. szept. 17. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

én nem cigizek,párom igen...

amikor összejötttünk,a helyzet ugyanez volt..

ha akkor ez nem zavart,akkor most se ezen hisztizz,ugyse fog leszokni

arra kérheted hogy lakásban ne,de leszokni ugysem fog,főleg ha napi 2 dobozzal elsziv...

2009. szept. 17. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van annak, aki azt mondta, hogy ha nem akar leszokni, Te az életben nem veszed rá. Egy szenvedélybetegségről nem olyan könnyű lemondani, nagy akaraterő kell hozzá (nem tapasz meg kezelés stb). Ha az megvan le lehet tenni (kb 14 év után tettem le minden segítség nélkül). max azt elérheted, hogy előtted nem gyújt rá, de attól a probléma nincs megoldva, csak bele kényszeríted a hazugságba.
2009. szept. 17. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
nálunk ugyanez, gyűlölöm a szagát is... a párom semmi pénzért nem szokna le. pedig már babánk is van, mégis cigizik. Ha ő nem akarja te nem tudsz mit tenni.
2009. szept. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!